Casă de familie nouă cu vedere la mare, de vânzare în rate, Pomorie

Pomorie, Bulgaria – ID 12298
289,000 €
Arie 175 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 2 000 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Ultima casă din proiect! Locuințe de lux în noul proiect Victoria Paradise - escapada ta paradisiacă la malul mării!

Victoria Paradise este cel mai recent complex rezidențial premium care combină confortul vieții moderne cu stilul tipic mediteranean. Acesta este situat în apropiere de popularele complexe Victoria Residences și Victoria Summerset, în zona Pomorie, cunoscută pentru podgoriile sale și pentru panorama uimitoare a mării.

Complexul oferă 42 de locuințe de lux, cu curți private și locuri de parcare. Fiecare casă este proiectată și construită cu accent pe arhitectura modernă și materiale de înaltă calitate, asigurând siguranță și confort. Casele sunt finisate la cheie, în funcție de cerințele individuale ale clienților, cu posibilitatea de a alege caracteristicile interioare.

Zonele verzi frumos amenajate, o piscină mare și foișoare de apă fabuloase oferă locuri de relaxare și destindere într-un cadru mediteranean. Complexul este dotat cu toată infrastructura, inclusiv rețea stradală, iluminat, electricitate, apă și canalizare, asigurând o viață confortabilă și lipsită de griji pentru locuitorii săi.

Nu ratați ocazia de a deține o casă de lux în Victoria Paradise - evadarea dvs. liniștită la malul mării! Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a aranja o vizionare astăzi. Viața ta de vis la malul mării este la doar o aruncătură de băț!

Posibilitatea de a vinde în rate în timpul perioadei de construcție.

Casa particulară descrisă în anunț are 5 camere, are o suprafață totală de 175,35m2, o curte privată de 300,39m2 și o vedere frumoasă la mare.

Taxa de întreținere este de doar 10,80€/m2 pe an și include întreținerea zonelor comune și a curților private ale fiecărei case. Prețul se bazează pe un nivel de finalizare la cheie și vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilierul și echipamentele!

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
175 m2
Teren
300.39 m2
Suprafață utilizabilă
175.35 m2
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
175.35 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
70 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00