Casă de lux cu 4 dormitoare, cu vedere la mare și loc de parcare, lângă plajă, Byala

Byala, Bulgaria – ID 8944
153,000 €
Arie 171 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 1,200 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dvs. o casă terasă cu trei etaje, cu 4 camere, cu o vedere magnifică la mare, situată la 300 de metri de plaja de nisip în orașul liniștit de pe litoral Byala. Casa este situată într-un complex rezidențial închis, format din 18 case. Dispunere:

- Parter: hol de intrare, living în zona comună cu bucătărie și sufragerie, alcov cu mașină de spălat, baie-WC și verandă spațioasă și însorită cu vedere la zona interioară a complexului cu piscine.

- Etaj: 2 dormitoare, terasă frumoasă cu vedere la mare și la zona interioară a complexului, baie-WC spațioasă.

- Etajul al doilea: dormitor, terasă spațioasă cu vedere la mare, baie-WC.

Casa are o arhitectură interesantă și o amenajare confortabilă, ceea ce creează un mediu plăcut atât pentru locuirea permanentă, cât și pentru vacanțe sezoniere. Suprafața construită a casei este de 171 m2. Casa dispune de un loc de parcare chiar în fața intrării în casă. Casa se vinde complet mobilată și echipată cu toate aparatele electrice necesare. În camera de zi există un șemineu. Există aer condiționat în camere (încălzire și răcire). Pardoseala din toată casa este din teracotă, care este ușor de întreținut. La etajul al treilea există un boiler de 300 de litri care asigură apă caldă pentru întreaga casă. Casa este situată convenabil, la distanță de mers pe jos de toată infrastructura urbană necesară: plajă, restaurante, magazine, centrul orașului, etc.

Complexul a fost pus în funcțiune și a fost premiat în domeniul arhitecturii. În zona împrejmuită a complexului se află două piscine și în jurul acestora o zonă de recreere cu șezlonguri și umbrele de soare. Abundența de verdeață și flori creează o atmosferă confortabilă și încântă privirea. Complexul dispune de un sistem de monitorizare video. Taxa de întreținere pentru zonele comune din complex este de 1200€ pe an. O alegere excelentă pentru o viață permanentă, precum și pentru o vacanță de familie sau pentru închiriere!

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

De fiecare dată, ne consolidăm prestigiul și încrederea prin oferirea de sfaturi de specialitate și împărtășirea opiniilor noastre cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților pe care le-au cumpărat cu succes, așa cum au fost planificate la data promisă.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dvs. și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dvs. și contribuim la îmbunătățirea situației dvs. economice prin investirea bună a banilor dvs.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese de dumneavoastră.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de aeroportul din Varna și la 60 km de aeroportul din Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
171 m2
Teren
170 m2
Suprafață utilizabilă
171 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
171 m2
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
630 m
Medic
1 km
Cafenea
4 km
Restaurant
170 m
Bar
320 m
Școală/gradiniță
350 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00