Casă duplex nou construită, Nea Skioni, 5 camere

Nea Skioni, Grecia – ID 9973
350,000 €
Arie 114 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

"Proprietatea mea de lângă mare" are plăcerea de a aduce pe piață aceste duplexuri mari de vânzare în Halkidiki, cu un fler grecesc. Terenul este situat într-un cadru idilic, înconjurat de păduri de măslini cu priveliști și la numai 400 de metri de una dintre cele mai bune plaje din peninsula Kassandra.

Proiectul prezintă o proprietate de înaltă calitate într-o parcelă complexă, eficientă din punct de vedere energetic, de 114 m2 pe 3 etaje. Planul de etaj este ideal , cu 4 dormitoare, 2 băi, bucătărie și living. Fiecare casă va avea multe extra și o bucătărie complet echipată cu instalații electrice. De asemenea, va include o grădină privată și o parcare exterioară.

Designul modern pare remarcabil, dar arhitectura tradițională grecească cu caracteristici tradiționale și o izolație mare se va integra în mod natural în împrejurimile frumoase. Plaja se află la 400 de metri de maisonetă.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Nea Skioni este un port pescăresc mic, dar aglomerat, în Golful Thermaic. Este cunoscut pentru plaja sa populară și pentru restaurantele care servesc fructe de mare proaspăt preparate. Localnicii beau cafea tare și ouzo în afara cafenelelor relaxate. Magazinele de suveniruri vând miere și ulei de măsline locale. Potecile prin pădurile de pini de coastă duc la ruinele orașului antic Skione și la biserica Panagia Faneromeni din secolul al XVI-lea, decorată cu fresce.

Portul istoric de pescuit și frumoasa promenadă de coastă sunt caracteristice acestui sat. Diferite restaurante cu fructe de mare se aprovizionează cu fructe de mare direct din capturile de dimineață ale pescarilor din portul din apropiere. În timpul verii au loc numeroase evenimente pe promenada pietruită și în micile cafenele cu muzică. De asemenea, în afara sezonului de vârf, micul sat de pescari merită un sejur. Pe tot parcursul anului, Nea Skioni oferă vizitatorilor priveliști spectaculoase ale munților, ale mării și ale portului, cu o bună oportunitate de a vedea delfini, care sunt adesea găsiți în apropierea acestui țărm. Plaja Nea Skioni a primit "Steagul Albastru", un indicator promițător de nisip curat și ape limpezi.

Unul dintre siturile istorice din Nea Skioni este biserica "Panagia Faneromeni", construită în secolul al XVI-lea. În această clădire văruită în alb, vizitatorii pot admira, pe lângă frumoasele fresce din secolul al XVI-lea, o figură din marmură a Fecioarei Maria. Potrivit tradiției, această figură era originară din Tesalia. Dusă de valuri pe plajă, a fost găsită și adunată de sătenii locali. Această statuie aflată în această biserică a fost admirată de atunci.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
114 m2
Suprafață utilizabilă
114 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
7 km
Cafenea
230 m
Restaurant
100 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
180 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00