De vânzare în rate, randament garantat, 2 camere într-un complex mai mic, oraș balnear Velingrad

Velingrad, Bulgaria – ID 11300
90,700 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Taxă pentru servicii 15 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 481 €
Venit anual: 5768 €>

Posibilitatea de a vinde în rate pe o perioadă de până la 10 ani! Randament garantat! Descoperiți Bulgaria altfel! Apartament frumos în frumosul oraș balnear Velingrad! Vă oferim 2 camere într-un mic hotel de tip boutique din Velingrad. Suprafața totală de 60,17 m2, situat la etajul trei din patru etaje, orientarea este spre est. Dispunere: living spațios cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon accesibil din ambele camere. Apartamentul are încălzire pe gaz și aer condiționat.

Complexul are un grătar pentru 20 de persoane, un bar în aer liber, parcare, piscină exterioară și interioară cu apă minerală până la 47 de grade, saună, baie de aburi, un nou restaurant minunat cu o capacitate de 50 de persoane. Complexul este aproape de hoteluri de 5 stele, restaurante și magazine alimentare. Apartament potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Taxa de întreținere este de 15 €/m2 pe an.

Ofertă unică, recomandată!

Velingrad este cea mai mare stațiune balneară din Bulgaria, situată în pitorescul Munților Rodopi! Cunoscută drept "capitala balneară" a Balcanilor, Velingrad atrage turiști din întreaga lume de mai bine de un secol. Orașul este renumit pentru izvoarele sale minerale curative și se mândrește cu o serie de centre spa și centre de wellness care oferă o serie de tratamente pentru a promova relaxarea și întinerirea. De la spa-uri tradiționale bulgare la piscine termale moderne, vizitatorii se pot răsfăța cu o gamă de terapii concepute pentru a vindeca corpul și mintea. Pe lângă renumitele facilități spa, Velingrad oferă numeroase activități în aer liber pentru iubitorii de natură. Munții Rodopi din împrejurimi găzduiesc numeroase trasee de drumeție, iar barajul Batak din apropiere oferă o gamă largă de sporturi nautice, inclusiv înot, pescuit și caiac-canoe. Fie că sunteți în căutarea relaxării, a aventurii sau a culturii, Velingrad are ceva de oferit. De ce să așteptați? Descoperiți singur farmecul acestui oraș balnear magic!

Sofia - 125 km

Bansko - 75 km

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
52.97 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
360 m
Medic
410 m
Cafenea
210 m
Restaurant
220 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00