Două apartamente cu vedere la mare, complexul Victoria, Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 9404
53,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 1 000 m
Taxă pentru servicii 320 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim spre vanzare doua apartamente spatioase, fiecare cu o suprafata de 2 camere, fiecare cu o suprafata totala de 90 m2, apartamentele sunt situate la etajul doi al complexului Victoria din Kavarna. Fiecare apartament este compus dintr-un living cu o chicinetă, un dormitor, o cămară, o baie cu toaletă și o terasă cu vedere la mare.

Complexul Victoria este situat in apropierea plajei centrale, distanta este de 1000 de metri. Toate apartamentele de aici au o vedere frumoasă la mare. Complexul are o piscină mare, o grădină frumoasă și parcare. Taxa de întreținere pentru fiecare apartament este de 600 BGN pe an, aproximativ 320 EUR. Pretul este pentru un apartament.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MOŘE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există, de asemenea, stânci în vecinătatea Kavarnei, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
67 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
200 m
Bar
380 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00