Frumos apartament executiv chiar pe plajă

Polychrono, Grecia – ID 9181
200,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Viața ideală pe o plajă privată de nisip, cu vederi frumoase de la una dintre cele două terase. Cu 60 de metri pătrați, apartamentul cu un dormitor, dar ar putea deveni cu ușurință 2 dormitoare, bucătărie și zonă de relaxare într-un decor rustic de țară. Acest complex închis lângă marea de nisip se află într-o locație liniștită, cu parcare închisă și este ideal pentru cei cărora le place să fie înconjurați de natură. Prin vânzarea apartamentului, proprietarul va transfera toată mobila și aparatele electrice. Casa a fost complet renovată în 2022.

Polychrono este un oraș de coastă, unde se afla odată orașul antic Napoli. Vestigiile excavate includ o acropolă pe un deal și o biserică creștină timpurie cu coloane de marmură. Un mic muzeu de folclor expune textile, unelte și documente istorice. Moara, amplasată printre păduri și pini, dezvăluie modul în care era presat uleiul de măsline în trecut. Pot fi închiriate bărci și jet ski-uri, iar de-a lungul coastei există baruri și restaurante cu fructe de mare.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
200 m
Bar
810 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00