Investiție vile în Cipru trei etaje, patru băi și piscină

Trikomo, Cipru – ID 12244
381,500 €
Arie 200 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Mare 300 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit. Cu noi nu plătiți un comision pentru intermedierea tranzacției, suntem agenți ai dezvoltatorului, cumpărați direct de la vânzător. Suntem liderul pieței cu peste 1000 de clienți mulțumiți la malul mării, avem cea mai mare ofertă din Cipru, verificați recenziile noastre.

Revista Forbes a numit Ciprul de Nord ca fiind cea mai bună investiție lângă mare pentru a doua oară din 2021. Suntem extrem de mândri să fim pionierii absoluți în oferirea de proprietăți din Cipru de Nord pe piața cehă.

În prezent, oferim oportunitatea de a achiziționa o vilă de investiții în acest proiect hotelier în condiții imbatabile. Vă oferim o promoție unică : în anumite condiții, puteți obține 5% reducere la prețul proprietății de la dezvoltator.

În anumite condiții putem ajunge la - 5% sub prețul pieței , dacă sunteți interesați vă rog să mă contactați.

Data de predare a vilelor este în aproximativ un an , un an și jumătate. Dar se poate rambursa până la 36 de luni fără nicio majorare! Din cele 70 de vile din proiecte, au mai rămas doar câteva disponibile.

După predarea în termen de un an și jumătate putem închiria vila imediat și să plătim parțial prețul de achiziție, avem un plan de rambursare pe 3 ani fără nicio majorare! Vă putem ajuta cu închirierea , noi înșine avem o vilă de investiții în aceste proiecte.

Vilele 3+1 au trei etaje , patru băi , o terasă mare pe acoperiș unde se poate construi o pergolă , grătar și jaccuzi. Toate sunt situate la 300m de plaja din Cipru. Proiectele vor include, de asemenea, un club de iahturi de lux. Vilele au, de asemenea, piscină proprie. Alături de un mare parc acvatic, aceasta este într-adevăr o investiție excelentă pentru a închiria și a economisi bani.

Noi înșine avem experiență în aceste proiecte pentru mai multe informații cu privire la randamentul și planul de plată mare și alte beneficii de la compania noastră nu ezitați să ne contactați.

Proiectul are o infrastructură bogată în cadrul stațiunii în sine și de-a lungul plajei. Vă puteți bucura de spa, piscine, fitness, loc de joacă, parcuri acvatice, cafenele, restaurante, baruri pe plajă și multe altele. Cu cardul de client vă vom oferi acces la toate infrastructurile din toate proiectele acestui dezvoltator de pe întreaga insulă.

Dezvoltatorul este mândru să prezinte un card de membru care permite clienților să se bucure de privilegii și beneficii unice în toate proiectele dezvoltatorului , acesta include accesul la infrastructura dezvoltatorului și 10% reduceri în restaurante + alte beneficii.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
200 m2
Teren
200 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
67 m2
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
4 km
Medic
22 km
Cafenea
360 m
Restaurant
70 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00