Lux să fie 3+1 chiar pe plajă.

Hanioti , Grecia – ID 9160
420,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 1/2
Mare 10 m
Condiție Liber

Am pregătit pentru tine de vânzare un lux de a fi la doar câțiva metri de plajă.

Apartamentul de la parter are o suprafață totală de 70 m2, plus o minunată zonă de living în aer liber, aproape de plajă.

Apartamentul are două dormitoare, o bucătărie modernă în stil bucătar cu

living superb, o grădină privată pentru living în aer liber de 150m2. Modern fi situat chiar pe malul mării, cu acces privat la plajă. Bucurați-vă de apa limpede și de plaja cu nisip la doar câțiva pași. Orașul Hanioti se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos, iar cele mai apropiate magazine sunt la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Proprietarii o vând complet mobilată și cu toate conexiunile electrice, deci este gata de mutat.

Chaniotis, cunoscută și sub numele de Hanioti, este o stațiune plină de viață, cu o pădure de conifere care se varsă fără probleme într-o plajă lungă și parcuri marine. Turiștii fac windsurf și jet ski, se bucură de tavernele de pe malul mării cu vedere la apus, care servesc cocktailuri și pește la grătar, sau vizitează discotecile locale pline de viață de pe plajă. Străzile înguste sunt presărate cu magazine care vând sandale grecești și țigle pictate, pe fundalul caselor albe și al bisericilor ortodoxe, cum ar fi Sfântul Ioan Hrisostom, care domină Golful Toroneos.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
Da
Magazin
680 m
Medic
3 km
Cafenea
770 m
Restaurant
670 m
Bar
610 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00