Mare 3 camere cu vedere la mare, complexul Glarus, Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 9447
63,000 €
Arie 129 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 370 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament spațios cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 129,76 m2, situat la etajul patru din patru etaje într-un complex mai mic de tip familial Glarus din Kavarna. Dispunere: hol, living cu chicinetă și sufragerie, două dormitoare, baie cu toaletă, debara și terasă cu vedere frumoasă la mare.

Complexul "Glarus" are o locație ideală - pe o pantă orientată spre sud, care oferă o vedere panoramică frumoasă a golfului Kavarna și a Mării Negre. Plaja se află la o scurtă plimbare (7-8 minute). Complexul în sine este situat într-o zonă liniștită, înconjurat de natură pe 3 laturi. Glarus are o piscină în aer liber cu o zonă de relaxare și plajă, unde vă puteți bucura de frumusețea mării și a împrejurimilor în timp ce înotați. Lângă piscină există un internet cafe și un bar care servește băuturi și gustări ușoare, iar centrul spa se află la o scurtă plimbare. Distanța până la plajă este de 350 de metri. Complexul este un loc ideal pentru vacanța dumneavoastră.

Taxa de întreținere este de 720BGN, aproximativ 370 € pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
129 m2
Suprafață utilizabilă
93.75 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
250 m
Bar
470 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00