Mobilat 3 camere în complexul Orchid Fort, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8828
66,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 800 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vânzare un apartament cu 3 dormitoare, suprafața totală este de 65 m2, situat la etajul 2 din 4 etaje, în complexul Orchid Fort de pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajarea este living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și terasă spațioasă. Complexul este situat în imediata vecinătate a parcului acvatic Action. Frumoasa Sunny Beach se află la 15 -20 de minute de mers pe jos ( 800 de metri) și la 500 de metri de centrul stațiunii care oferă diverse opțiuni de divertisment.
Holiday and Orchid Fort Club este cel mai "verde" complex rezidențial rezidențial din Sunny Beach!
Numai suprafața amenajată (gazon, zone verzi) este de peste 45.000 m2, ceea ce reprezintă mai mult de 65% din suprafața totală a terenului pe care este situat complexul rezidențial. Un loc ideal pentru locuit și pentru vacanța de vară!
Infrastructura de la Fort & Club Holiday & Orchid:
- 2 restaurante cu bucătărie europeană și bulgară
- Bar
- 9 piscine pentru adulți și copii, supravegheate pentru siguranța turiștilor de către salvamari profesioniști
- șezlonguri gratuite în jurul piscinelor
- 2 tobogane de apă
- biliard și tenis de masă
- Supermarket
- magazine
- Schimb valutar
- Loc de joacă pentru copii cu leagăne și tobogane
- Zonă de "relaxare" "oază" cu copaci, flori, gazon
- Facilități de fitness în aer liber
- Club de tenis
- Club de internet
- Salon de coafură
- Mașini de închiriat
- Masaj
- Parcare, gratuită pentru proprietari și oaspeți
- 2 recepții de birou (pentru a rezerva toate tipurile de servicii, excursii etc.)
Taxa de întreținere este de 12,50 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate să se uite pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Terasă
Da
Piscină
9 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
430 m
Medic
710 m
Cafenea
500 m
Restaurant
150 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
730 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00