Nou 2 camere, vedere directă la mare, complex de lux, Byala/Obzor

Byala/Obzor, Bulgaria – ID 5166
129,000 €
Arie 75 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 18 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Posibilitatea de a vinde în rate timp de doi ani! Oferim un apartament cu două camere într-un complex nou, de lux, situat pe prima linie a mării, într-o locație liniștită și pitorească între stațiunile Obzor și Byala, în apropierea pinăriei. Apartamentul este situat la primul etaj și este format dintr-un hol de intrare, living spațios cu spațiu pentru chicinetă, dormitor, baie - toaletă și o terasă confortabilă cu intrare din living. De la ferestrele ambelor camere și de pe terasă se poate admira o priveliște frumoasă spre mare și pădurea de pini. Din camera de zi și de pe terasă se poate vedea și locul de joacă pentru copii, care poate fi un mare confort pentru familiile cu copii mici.

Suprafața construită a apartamentului este de 63m2, suprafața totală - 75m2. Apartamentul se vinde "la cheie, fără mobilier. În camera de zi și în dormitor sunt instalate aparate de aer condiționat cu invertor de cea mai înaltă clasă, care vor asigura o temperatură confortabilă indiferent de sezon. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente! Infrastructura și confortul unui complex de înaltă calitate sunt la dispoziția dvs. Pe teritoriul complexului pentru un sejur confortabil există o piscină cu zonă de relaxare și șezlonguri, zonă de parc cu grătar, loc de joacă, bar în aer liber, sală de gimnastică cu saună, parcare. După ce părăsiți apartamentul, vă puteți relaxa în piscină și puteți savura un cocktail în barul în aer liber. Urcați puțin mai departe pe scări de-a lungul stâncii pitorești cu pini - și veți ajunge pe plaja spațioasă de nisip cu șezlonguri și umbrele gratuite, accesibilă doar rezidenților și oaspeților complexului. O potecă duce de-a lungul mării pentru o plimbare sau o alergare de dimineață în aer curat - un loc minunat pentru romantici și pentru cei care iubesc un stil de viață sănătos. Aerul curat al mării, cu note de conifere, vă va umple corpul de energie de îndată ce intrați în complex. Taxa de întreținere este de 18 €/m2 pe an + 120 € pe an de depozit pentru apă și electricitate în zonele comune.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Complexul este accesibil în mod convenabil atât de la aeroportul din Varna, cât și de la cel din Burgas, prin transfer, taxi sau autobuze regulate care circulă la fiecare 30 de minute. De la aeroporturile din Varna sau Burgas, distanța până la complex este de numai 60 km, iar călătoria durează mai puțin de o oră. Puteți ajunge la apartament la orice oră convenabilă și vă puteți bucura de apusul de soare pe malul mării cu un pahar de vin local delicios. La câțiva pași de complex se află un hotel de patru stele cu baruri, restaurante, spa, apă și divertisment sportiv. Toată această infrastructură poate fi folosită de către rezidenții complexului. Întreaga infrastructură urbană se află la 3 minute de mers cu mașina de complex în stațiunile Obzor și Byala, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă și pentru petrecerea timpului liber: magazine, cafenele, restaurante, birouri bancare, stadion, sport în aer liber, școală, grădiniță , farmacii, clinică etc. Dacă este necesar, compania de administrare vă va ajuta să închiriați apartamentul în absența dumneavoastră. Câștigați până la 10% pe an din costul locuinței dvs. prin închirierea unui apartament. Compania de management se va ocupa de tot. Veți putea veni la apartament atunci când vă convine, în timp ce veți câștiga bani în plus prin închirierea apartamentului în restul timpului. Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
63 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
590 m
Medic
130 m
Cafenea
5 km
Restaurant
210 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00