Nou 2 camere, vedere la mare, terasă spațioasă, potrivit pentru închiriere, Byala

Byala, Bulgaria – ID 5325
73,000 €
Arie 73 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim 2 camere excelente, suprafața construită a apartamentului este de 60 m2, iar suprafața totală este de 73 m2. Apartamentul este situat la etajul al doilea din cinci etaje, într-un complex închis, situat în zona sudică pitorească "Chaika" din orașul liniștit de coastă Byala, Bulgaria. Apartamentul este situat la 450 de metri de plaja de nisip și de portul de agrement, precum și de restaurantul "Chaika", cu o vedere frumoasă la golful maritim. Dispunere: hol de intrare, living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă cu vedere la mare și la zona interioară a complexului cu multă verdeață. Apartamentul are o pivniță de 5 m2. Apartamentul se vinde mobilat și utilat.

Zona împrejmuită a complexului vă stă la dispoziție dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră: 2 piscine, zonă de agrement cu șezlonguri și umbrele, restaurant, parcare, mini-market, sală de gimnastică, sală de masaj, loc de joacă pentru copii și multă verdeață.

Taxa de întreținere este de 13 €/m2 pe an.

Apartament excelent, gata de mutat, potrivit atât pentru vacanțe în familie, cât și pentru închiriere!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
73 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
3 km
Restaurant
270 m
Bar
830 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00