O vilă frumoasă în satul Argaka, la mică distanță de plajă din Cipru

Polis, Cipru – ID 6871
615,000 €
Arie 130 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 400 m
Condiție În construcție

Un proiect excepțional de 28 de vile menite să armonizeze și să îmbunătățească stilul de viață într-o locație de invidiat pe malul mării. Situate la 12 minute de orașul Polis și de uluitoarea Peninsula Akamas, lângă o plajă lungă de nisip și sclipitoarea Mării Mediterane, aceste vile sunt unice și completate cu materiale și finisaje lucrate manual, care oferă o simplitate rafinată, dar rustică.

Acest bungalou cu două dormitoare pe un singur nivel oferă o viață secvențială deschisă, în care toate spațiile se confundă perfect unele în altele. Pe măsură ce intri chiar în inima casei, există camere de zi și dormitoare de fiecare parte, separând spațiile individuale. Zona de living și bucătărie deschisă este completată de elemente unice și lucrate manual, cum ar fi insula de piatră din bucătărie. Spațiul exterior este o prioritate egală cu o verandă acoperită în aer liber uimitoare, care poate include o groapă de foc și o zonă de grătar.

Aceste vile se caracterizează prin finisaje rafinate și contraste de pământ. Fiecare are un sentiment unic al stilului, în care materialele tangibile creează o viață confortabilă, dar rafinată pe plajă, folosind materiale, texturi și tonuri locale pentru a evidenția elementele centrale unice.

Aceasta vila este ideala pentru pensionare, vom fi bucurosi sa va ajutam cu alte servicii.

Taxe dincolo de TVA, servicii juridice. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați. Cumpărați direct de la dezvoltator.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
130 m2
Teren
509 m2
Suprafață utilizabilă
105 m2
Terasă
24 m2
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
130 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
8 km
Medic
8 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
550 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00