Piscina privată și vedere la mare, vilă modernă și elegantă în Halkidiki

Hanioti , Grecia – ID 9408
530,000 €
Arie 165 m2
Dispoziție 5 + 1 camere
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Accesată prin propria sa unitate privată și cu o poartă lungă de 165 de metri, această casă nouă uimitoare este formată dintr-o casetă încântătoare cu 3 etaje și o mansardă autonomă care cuprinde un total de 4 dormitoare. La doar o mică distanță de centrul orașului Hanioti, vilele se află la câteva minute de mers cu mașina de restaurante, cafenele, supermarketuri și magazine de primă clasă.

Piatra și spațiile mari deschise creează o notă modernă interiorului acestei case, în timp ce grinzile din lemn și pereții expuși din piatră arată tradiția țării. Bucătăria spațioasă și modernă este dotată cu cele mai noi posibilități, cu uși din lemn care adaugă autenticitate. Dormitoarele sunt luminoase și aerisite, cu balcoane și terase cu vedere la mare, plus băi private, zone de zi sau terase de unde puteți admira priveliștile spre peisajul rural și spre mare. Mesele în aer liber sunt ușor de ușor datorită zonei excelente de grătar în aer liber, complet echipată pentru grătarul de vară, și pergolei umbrite, perfectă pentru serile lungi cu prietenii.

Chaniotis, cunoscută și sub numele de Hanioti, este o stațiune plină de viață, cu o pădure de conifere care se varsă lin într-o plajă lungă și parcuri marine. Turiștii pot face windsurf și jet ski, se pot bucura de tavernele de pe litoral cu vedere la apus, care oferă cocktailuri și pește la grătar sau pot vizita discoteci pline de viață pe plajă. Străzile înguste sunt presărate de magazine care vând sandale grecești și plăci pictate pe fundalul caselor văruite și bisericilor ortodoxe precum Sf. Ioan Gură de Aur cu vedere la Golful Toroneos.

Vă vom asigura în totalitate închirierea, managementul, reconstrucția, modernizarea, vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie după transferul dreptului de proprietate.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
5 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
165 m2
Teren
165 m2
Suprafață utilizabilă
165 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
165 m2
Parcare
Da
Magazin
10 m
Medic
3 km
Cafenea
100 m
Restaurant
0 m
Bar
0 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00