Polychrono, echipament apartament 3 camere

Polychrono, Grecia – ID 9237
145,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Apartament de vară sau de locuit permanent în orașul înfloritor Polychrono. Se mândrește cu două balcoane, două dormitoare, o baie complet echipată și o bucătărie cu un living, toate într-o suprafață de aproximativ 60 m2 de spațiu de locuit. Prin vânzare, proprietarii vor transfera toată mobila și aparatele electrice. Șopronul a fost construit în 2004 și este în stare originală. Drumul până la plajă este de 250 de metri, iar cumpărăturile sunt, de asemenea, la o plimbare.

Polychrono este un oraș de coastă, unde se afla odată orașul antic Neapolis. Vestigiile excavate includ o acropolă pe un deal și o biserică creștină timpurie cu coloane de marmură. Un mic muzeu de folclor expune textile, unelte și documente istorice. Moara, amplasată printre păduri și pini, dezvăluie modul în care era presat uleiul de măsline în trecut. Pot fi închiriate bărci și jet ski-uri, iar de-a lungul coastei există baruri și restaurante cu fructe de mare.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Magazin
120 m
Medic
130 m
Cafenea
10 m
Restaurant
10 m
Bar
300 m
Școală/gradiniță
190 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00