Reședință de lux chiar lângă plajă

Pefkochori, Grecia – ID 9228
180,000 €
Arie 34 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 70 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament la 70 m de plaja de nisip în orașul înfloritor de pe litoral Pefkochori, cu 34 m2 de spațiu de locuit. Proprietatea este ideală pentru seniori, și familii , apartamentul este la etajul 1 și oferă un plan de etaj cu spații mari, 1 dormitor, o bucătărie minunată și un living super mare cu ieșire la balcon cu multă intimitate și vedere la mare. Apartamentul se mândrește cu multe extra, cum ar fi mobilierul și toate instalațiile electrice care sunt de top, ferestre PVC, uși de securitate, aer condiționat, multă intimitate, parcare privată închisă și multe altele. Mersul pe jos până la plajă este de numai 70 de metri, cu acces excelent la toate facilitățile și la numai 10 minute de mers pe jos în oraș pentru magazine, buticuri, cafenele, taverne etc.

Pefkochori este un sat înconjurat de citrice și măslini care se întinde până la populara stațiune de plajă Toroni Bay. În timpul verii, snorkelingul, parasailingul, precum și plimbările și priveliștile la apus de la restaurantele sau tavernele tradiționale care oferă delicatese mediteraneene vă invită. Seara, barurile și cluburile găzduiesc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al proprietății, vă rugăm să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
34 m2
Suprafață utilizabilă
34 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
450 m
Medic
840 m
Cafenea
170 m
Restaurant
190 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
840 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00