Spațioase 3 camere, terasă spațioasă, 2 băi, de închiriat, Byala

Byala, Bulgaria – ID 5333
78,000 €
Arie 113 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim 3 camere, suprafața construită a apartamentului este de 95 m2, suprafața totală este de 113 m2. Apartamentul este situat la parterul a cinci etaje, într-un complex închis, situat în zona sudică pitorească "Chaika" din orașul liniștit de coastă Byala, Bulgaria. Apartamentul este situat la 450 de metri de plaja de nisip și de portul de agrement, precum și de restaurantul "Chaika", cu o vedere frumoasă la golful de mare. Dispunere: living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa, două dormitoare, două băi cu toaletă și o terasă spațioasă cu acces direct la curtea complexului. Terasa pare a fi în îmbrățișarea blândă a tufelor luxuriante de hortensii care sunt plantate pe toată lungimea terasei. De pe terasă se poate vedea zona interioară a complexului cu multă verdeață și parțial marea. Apartamentul are o pivniță de 5 m2. Apartamentul este bine mobilat și echipat cu tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă. Prezența unui număr mare de locuri de dormit și a două băi creează condiții confortabile pentru o familie mare cu copii.

În zona împrejmuită a complexului sunt disponibile pentru dvs. și oaspeții dvs.: 2 piscine, zonă de recreere cu șezlonguri și umbrele, restaurant, parcare, mini-market, sală de gimnastică, sală de masaj, loc de joacă și multă verdeață. Taxa de întreținere este de 13€/m2 pe an. Apartament excelent, gata de mutat, potrivit atât pentru vacanțe în familie, cât și pentru închirieri!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
113 m2
Suprafață utilizabilă
95 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
3 km
Restaurant
270 m
Bar
830 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00