spațios 3+ kk cu vedere la mare în centrul orașului Famagusta

Famagusta , Cipru – ID 7121
153,500 €
Arie 75 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 8/13
Mare 1 500 m
Condiție Liber

În singura reprezentare a proprietarului, oferim acest spațios 3+ kk în centrul orașului Famagusta. Potentialul de inchiriere al apartamentului este de minim 700 euro pe luna. Nu există o taxă anuală de întreținere ca în alte proiecte.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu închirierea pe termen lung a bunurilor imobiliare. Suntem la fața locului și avem la dispoziție atât departamentul de închiriere, cât și propriul avocat, care vă va asigura toate serviciile la garda.

Pretul include tot mobilierul, serviciile legale, garaj, doar fara electrocasnice. Noul proprietar va plăti doar pentru transferul imobilului pe numele său prin avocatul nostru. Nu ezitați să ne contactați pentru întreaga procedură.

Un proiect nou-nouț în Famagusta, unul dintre vârfurile investiționale ale insulei, este din nou în vizorul dumneavoastră. Proiectul adaugă o nouă culoare inimii Famagusta.

Proiectul a câștigat premiul „Cel mai bun complex comercial rezidențial” la premiile anuale „Property NC Awards” susținute de revista Property NC.

Acest oraș de pe coasta de est a Ciprului fermecă vizitatorii cu un amestec minunat de design arhitectural vechi și nou. Complexul este un complex rezidential si comercial de lux creat in stilul unui zgarie-nori.

Locația include o reședință și un centru comercial în cea mai centrală parte a Famagusta.

Accesorii în proiecte:

Restaurant

cafenea în bar;

Magazine

Birouri;

Sală de fitness;

Farmacii

Parcare interioară;

ATM-uri și multe altele

in apropiere putem gasi:

cea mai mare universitate din Cipru Universitatea din Marea Mediterană de Est, care este recunoscută la nivel mondial

scoala, spital

OC City mall

plaja este la doar 1500 m distanta

conexiune convenabilă la Aeroportul Larnaca și Aeroportul Ercan

Am fost primii care ți-au oferit oportunitatea de a investi în imobiliare în străinătate. Suntem una dintre micile companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră.

Deținem proprietăți și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre- și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
8
Numărul de etaje
13
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Balcon
8 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
330 m
Medic
110 m
Cafenea
110 m
Restaurant
70 m
Bar
500 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00