Vanzare in rate, spatioase 3 camere in complexul boutique Cornelia, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 7443
91,800 €
Arie 61 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Sârtie 10 000 m
Taxă pentru servicii 1,480 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Bonus - cumpărătorul nu plătește taxa de întreținere și fondul de reparații timp de 3 ani! Posibilitate de achizitie in rate, mai multe informatii de la broker. Oferim spre vanzare un superb apartament de 3 camere cu o suprafata totala de 61,66 m2, situat la parterul complexului de tip boutique Cornelia 2 din Bansko, Bulgaria. Amenajare: living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și balcon. Apartamentul se vinde mobilat, insa fotografia este doar ilustrativa. Videoclip curent al unui anumit apartament pe site-ul nostru.

Cornelia Boutique & SPA oferă facilități de spa elegante, la doar 200 de metri de terenul de golf Ian Woosnam din Razlog. Centrul de schi Bansko este la 10 minute de mers cu mașina de hotel.

Facilitățile extinse de wellness includ o baie de aburi, saună și salon de masaj. Piscina interioară este plină cu apă minerală. În timpul sezonului de iarnă, există un serviciu zilnic de transfer gratuit la/de la telegondolă. Parcarea este gratuită. Aeroporturile din Sofia și Plovdiv sunt situate la o distanță de 150 km și 160 km, cea mai apropiată plajă din Grecia este la 160 km.

Complexul oferă o oportunitate unică de a juca golf vara și de a schia iarna pe 65 km de pârtii bine întreținute, la nivelul zonelor de schi alpin, potrivite atât pentru începători, cât și pentru schiorii experimentați, care așteaptă cu nerăbdare natura virgină frumoasă și aer proaspat.

Complexul impresionează prin designul modern, calitatea construcției și atmosfera plăcută.

Complexul are un restaurant cald și confortabil și un bar în hol unde puteți gusta preparate delicioase, puteți savura o băutură caldă sau un aperitiv și vă simțiți ca acasă. Vă puteți bucura de schi, golf sau de a profita de una dintre atracțiile și activitățile care sunt oferite proprietarilor și oaspeților din complex. Complexul are un centru SPA cu apă minerală, o piscină, o saună finlandeză și o baie de aburi cu flori - și aromoterapie.

Aici vă puteți bucura de următoarele facilități de cel mai înalt nivel european:

* Piscina acoperita;

* Restaurant cu bucatarie internationala;

* Centru spa si wellness;

* Sauna;

* cada cu hidromasaj în aer liber

* Gratar;

* Hol cu semineu;

* Barul din receptie;

* Receptie;

* Echipament de schi/golf;

* Televiziune;

* Wifi;

* securitate 24 de ore;

* Transfer la teleschi;

* Management imobiliar

Taxa de întreținere este de 1479,84 EUR pe an + 318,36 EUR fond de reparații.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Și mai multe despre Bansko:

Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila - cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km. la sud de Aeroportul Sofia și la 56 km. sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine legat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turismul de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km lungime, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie din cele 400 examinate. Bansko oferă 75 km de pârtii pregătite profesional și securizate în mod fiabil, o școală de schi bună și un magazin de schi, care sunt disponibile schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri, dintre care două noi, 6 lift și zece lifturi pentru copii. Există un carusel mobil, lifturi și creșe noi pentru copii.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
53 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
5 km
Cafenea
580 m
Restaurant
130 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00