Vila cu vedere la mare si la 100 de metri de plaja cu nisip

Fourka, Grecia – ID 9419
455,000 €
Arie 600 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest maisonette este înconjurat de dealurile din Skala Fourka, la 100 de metri de plajele frumoase și la doar o scurtă călătorie cu mașina până la orașul de pe litoral. Frumoasa proprietate este situata in sudul complexului in contact direct cu natura si marea. Există o zonă mare în aer liber, cu o vedere incredibilă la mare și natură, într-o locație liniștită și privată. Când intrați pentru prima dată în casă, veți fi întâmpinat de o cameră comună cu șemineu, care include un spațiu de locuit de 120-130 m2. Zona de luat masa se deschide apoi spre zonele de luat masa in aer liber, care sunt accesibile si din bucatarie si sufragerie, patru dormitoare si 3 bai. Lângă grădina la 600 de metri se află o altă terasă la un nivel ceva mai înalt cu un spațiu fantastic pentru divertisment. La etajul superior sunt trei camere duble. Dormitorul matrimonial 9 dormitor matrimonial) are terasa proprie privata. La etajul inferior se află o cameră de oaspeți mai mică, cu intrare separată, un dormitor dublu, o baie și un living cu șemineu. Proprietarul vinde complet mobilat si cu toata curentul.

Fourka este un sat tradițional din interior, cu case de piatră și capele, inclusiv rămășițele Sf. Ioannis din epoca bizantină. Restaurantele plăcute din jurul pieței principale servesc mâncăruri macedonene din pește. Căile prin plantațiile de măslini, pădurile de pini și pajiștile din jur duc la stațiunea de plajă din apropiere, Skala Fourkas, unde barurile populare de pe plajă oferă vedere la apus și la Golful Salonic.

Vă vom asigura în totalitate închirierea, managementul, reconstrucția, modernizarea, vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie după transferul dreptului de proprietate.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
600 m2
Teren
600 m2
Suprafață utilizabilă
125 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
125 m2
Parcare
Da
Magazin
150 m
Medic
6 km
Cafenea
190 m
Restaurant
260 m
Bar
290 m
Școală/gradiniță
290 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00