Vila de lux cu vedere la piscina si la mare, trei bai

Esentepe, Cipru – ID 7489
1,262,000 €
Arie 350 m2
Dispoziție atipic
Mare 50 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul
Vă prezentăm un nou proiect de la partenerul nostru pe termen lung, care este și un dezvoltator de top în Cipru. Un proiect cu vedere panoramică la mare.

Amplasarea complexului este la prima linie de mare, pe marginea stâncii cu un unghi de vizualizare incredibil de larg de 270 de grade. Aici vei simți că ești în mare, partenerul nu a adâncit niciodată atât de mult sentimentul de albastru în niciun proiect pe care l-a conceput.

Proiectul constă din două rânduri de vile la malul mării și apartamente și penthouse-uri premium în spatele lor.

Deși aceasta este faza de pornire, în prezent au rămas doar câteva vile libere în acest proiect.

Al doilea rând, format din 5 vile duplex, este situat la etajele terasei de pe acoperiș ale primului rând, care oferă vedere neîntreruptă la mare, precum și primul rând, profitând de cotele naturale ale sitului.

Chiar aici va oferim o vila mare cu trei dormitoare si trei bai.

Există un garaj și o încăpere spațioasă la demisol care asigură lumină naturală și ventilație datorită orientării sale către drumul privat interior și grădina joasă. Zonele de zi de la parter se deschid spre o grădină frumoasă cu piscină, în timp ce cele 3 dormitoare cu baie privată de la primul etaj oferă vedere la mare și la munte din toate unghiurile. Fiecare vila are propria sa piscina.

Partea din spate a complexului este înălțată, cu vedere în unghi larg la mare și trecătoarea de munte din partea de vest și o vedere uimitoare a apusului peste mare. În toate apartamentele duplex sunt oferite standard două blocuri de apartamente, formate din 4 apartamente 3+1 cu grădini și 2+1, 8 apartamente duplex și terase pe acoperiș.

Adiacent amplasamentului proiectului se află restaurantul Eagle's Nest (aka The Nest), care oferă un meniu gourmet și are o terasă frumoasă, cunoscută pentru apusurile spectaculoase pe tot parcursul anului. Există, de asemenea, multe alte restaurante care servesc o mare varietate de bucătării din întreaga lume, pe o rază de 1 km de hotel.

Accesorii și servicii pentru proiect:
generator
alarma de incendiu
videointerfon
Internet
toaleta pentru oaspeti
detector de fum
satelit central
aer condiționat
Securitate 24/7
calea handicapului
parcare pentru persoane cu handicap
baie
statii de incarcare pentru vehicule
piscină
Sală de gimnastică
parcare
piscina pentru copii
teatru de vară

Deținem proprietăți și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre- și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
350 m2
Teren
350 m2
Suprafață utilizabilă
190 m2
Terasă
117 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
210 m2
Parcare
Da
Magazin
720 m
Medic
8 km
Cafenea
3 km
Restaurant
0 m
Bar
320 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00