Vreau să-mi construiesc singur proprietatea de vis!

23.1.2024

Detalii privind construcția de case în Grecia.

Vreau să-mi construiesc singur proprietatea de vis!

Vrei să construiești o casă în Grecia, dar de unde să începi?


Construirea unei case în Grecia începe cu cumpărarea unui teren. Această tranzacție constă în mai multe etape. Compania noastră va face tot posibilul pentru a vă ușura acest lucru.

.


Proprietarul terenului ar trebui să furnizeze o copie a propriului contract de cumpărare a terenului și un plan de amplasare a terenului.


Primarul terenului ar trebui să furnizeze o copie a propriului contract de cumpărare a terenului și un plan de amplasare a terenului.


Va fi necesar să se verifice dacă semiplanul se corelează cu terenul existent în realitate și, de asemenea, să se verifice coeficienții de construcție ai terenului. Aceștia sunt factori care definesc suprafața maximă permisă a unei clădiri care poate fi
construită pe acel teren anume. De exemplu, pe un teren cu o suprafață metrică de 100 m2, căruia i se atribuie un coeficient de 0,4, poate fi construită o casă care are o suprafață metrică de 40 m2.

.


Toate terenurile din Grecia sunt împărțite în 2 categorii:

.


1)Terenuri într-o zonă populată

.

2)Terenuri în afara zonei populate

.


De exemplu, un teren situat într-o zonă urbană poate avea un coeficient cuprins între 0,4 și 2,4, care poate fi, în mod excepțional, și majorat. Pentru cel de-al doilea tip, terenurile cu o suprafață mai mare de 4.000 m2 sunt considerate eligibile pentru dezvoltare (se poate face o excepție pentru terenurile cu o suprafață mai mică adiacente unui drum).

>

.


Suprafața metrică admisă pentru o casă ce urmează a fi construită pe un astfel de teren se calculează după cum urmează:

.

Teren de 4.000 de metri pătrați: este permisă o construcție cu o suprafață metrică de 200 de metri pătrați.

.

Locuința terenului de 4000-8000m2: suprafața metrică a clădirii se calculează după cum urmează:200m2 + (suprafața metrică a terenului - 4000) x0,02

>.

Suprafața terenului peste 8000m2: suprafața metrică a clădirii se calculează astfel: 280m2 + (suprafața metrică a parcelei - 8000) x0,01

.

Prețul terenurilor din Grecia depinde de mai mulți factori, cum ar fi amplasarea terenului, distanța față de mare și față de cea mai apropiată zonă populată, priveliștea etc.

.


Pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere și să vă investiți banii în cel mai profitabil mod, dezvoltatorii Mavdiris sunt întotdeauna gata să vă răspundă la toate întrebările și să vă ajute să alegeți proprietatea care să vă satisfacă toate cerințele.

.