INVESTIȚIE ZAJEZD 7. 12. 2023 - 10. 12. 2023

Tururi imobiliare în Bulgaria

Ai vrea să investești în domeniul imobiliar în Bulgaria, dar ai puțină experiență cu această țară? Aveți întrebări și ați dori să aruncați o privire în împrejurimile pitorești? Doriți să petreceți câteva zile în apropierea Mării Negre limpezi și apoi să decideți în liniștea de acasă dacă investiția imobiliară în Bulgaria este alegerea potrivită pentru dumneavoastră? Atunci am dori să vă oferim o ocazie unică de a vedea proprietăți imobiliare în Bulgaria.

.

Informații importante:

.

- O vizită fără obligații pentru a vă răspunde la întrebări.

.

- Durata și durata șederii dvs. în Bulgaria depind în întregime de dvs. Suntem aici pentru dumneavoastră 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Clientul poate aranja toate serviciile necesare la discreția sa, la noi va face doar tururi autoghidate cu programare.

>.

- Vizionările cu directorul general Tsvetomir Zlatkovski vor avea loc în perioada 07.12.2023 - 10.12.2023. Aveți timp până la 20.11.2023 să vă înscrieți pentru a participa la această perioadă. După înscriere veți avea o întâlnire pentru a discuta cu domnul Zlatkovski focusul și așteptările dumneavoastră de la proprietate. Apoi veți plăti prețul turului de investiții. Înainte de tur, vom selecta împreună proprietatea din numeroasele oferte de pe site-ul MY PROPERTY AT MORE.CZ.

.

- Pachetul "Bulgaria la probă" include: tururi ale apartamentelor preselectate în funcție de bugetul dumneavoastră, 2 nopți în Bulgaria în apartamentele noastre sau la hotel, transfer de la și la aeroport și alte servicii suplimentare. Preț pe persoană de la 6.900 CZK, prețul este fix.

.

- Atenție! Vă rugăm să rețineți în avans că sunteți responsabil pentru propriile zboruri!

.

- Puteți selecta și rezerva proprietatea la fața locului, sau puteți decide în confortul și liniștea casei dvs. la întoarcere dacă achiziționarea propriei proprietăți la mare este potrivită pentru dvs.

.

- Vă rugăm să rețineți: Aceasta este o vizionare plătită a apartamentelor cu un agent personal. Acesta nu este un tur de vizitare a obiectivelor turistice sau de croazieră. MY REAL ESTATE U MORE.CZ este doar un agent pentru achiziționarea de bunuri imobiliare în Bulgaria.

.

- Puteți rezerva o programare GRATUITĂ de vizionare online în orice moment

.

 

.

Ce vă așteaptă

.


Ziua 1

- Ajungeți pe cont propriu la aeroport (Sofia / Varna / Burgas).

.

- Ne vom deplasa împreună spre unul dintre apartamentele pe care le administrăm.

.

- Vă veți caza.

.

- Program liber (vizitarea obiectivelor turistice).

.

 

.

Ziua 2

.


- Dimineața, la ora 9:00, va avea loc un mic dejun în comun.

.

- Vom merge în tururi ale apartamentelor preselectate.

.

- Vă vom arăta diferitele părți ale plajei și vă vom explica diferențele dintre ele, atât din punct de vedere al rentabilității investiției, cât și al utilizării efective.

>.

- Seara vă veți bucura de o cină împreună, unde veți putea savura gastronomia locală, care este cu adevărat delicioasă. Vom face o recapitulare a apartamentelor pe care le-ați văzut.

>.

Ziua 3

.


- La micul dejun împreună, vom face o recapitulare a apartamentelor pe care le-ați văzut în prima zi sau putem continua cu tururile.

.

- Dacă tururile apartamentelor vă sunt suficiente, puteți folosi această zi pentru a explora frumusețea orașului sau puteți face o excursie de o zi pentru a vedea minunile Bulgariei, fie cu o mașină închiriată, fie prin intermediul serviciilor unui operator turistic local.

.

Ziua 4

.


- Vă vom lua de la cazare și vom aranja transferul la aeroport.

.

 

.

Programează-ți un zbor pentru o excursie cu un executiv

.


7.12.2023 - 10.12.2023

Biletele se găsesc la următorul link:

.

Bilete de avion spre BULGARIA

>.

Înregistrare pentru turism de investiții

Bulgaria 23. 3. 2024 - 23. 3. 2025