3 camere, Apartament 500m de la mare, Villajoyosa, Spain

Villajoyosa, Spania – ID 10315
153,000 €
Arie 61 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 6/8
Mare 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Descoperiți această bijuterie de 60 m², renovată impecabil, care este adevărata întruchipare a vieții moderne. Acesta dispune de două dormitoare duble generoase cu dulapuri încorporate, o baie imaculată, o bucătărie americană elegantă, decorată cu fler modern și un living însorit care se scurge fără probleme pe terasa orientată spre sud, cu vedere liberă.

Proprietatea este situată într-o urbanizare privată exclusivistă care oferă o multitudine de facilități pentru rezidenți. Faceți o baie în piscinele comune răcoritoare, inclusiv una încălzită, și relaxați-vă în mijlocul grădinilor luxuriante. Familiile vor aprecia parcul pentru copii, perfect pentru ca cei mici să se joace și să exploreze.

Pentru confortul dumneavoastră, această casă se vinde complet mobilată, permițându-vă să vă mutați și să începeți să vă bucurați imediat de un stil de viață liniștit.

În ceea ce privește locația, nu ați putea cere mai mult. Situat în imediata apropiere a școlilor CEIP La Cala și El Murtal, a centrului de sănătate, a spitalului La Vila Joiosa, a stațiilor de autobuz, a farmaciilor, precum și a unei serii de baruri și restaurante pline de viață, nevoile dvs. zilnice sunt îndeplinite fără efort.

În plus, vă aflați la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul comercial plin de viață La Marina, unde veți găsi lanțuri de magazine importante, cum ar fi Aldi, Leroy Merlin, Mercadona, Carrefour și multe altele. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni de divertisment la îndemână: emblematicul Gran Hotel Bali, incitantul parc tematic Terra Mitica și deliciile delicioase de la Fosters Hollywood.

Nu ratați această oportunitate incredibilă pentru o viață modernă într-o locație de primă mână. Faceți din această proprietate renovată meticulos noua dvs. casă și bucurați-vă de confortul și confortul pe care îl oferă. Stilul dvs. de viață mediteranean vibrant și fără probleme vă așteaptă!

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
8
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
170 m
Medic
570 m
Cafenea
70 m
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
420 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00