3 camere, Apartament la doar 400m de la mare, Villajoyosa, Spania

Villajoyosa, Spania – ID 10296
178,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 7/11
Mare 450 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Această proprietate fantastică este situată la doar 5 minute de Benidorm. Apartamentul are un living-sufragerie spațios, o terasă mare, o bucătărie separată, două dormitoare generoase și două băi complete. Datorită orientării excelente, acest apartament este plin de lumină naturală pe tot parcursul anului. Acesta include, de asemenea, un loc de parcare subterană în clădire.

Proprietatea este situată în Cala de la Villajoyosa, la doar 4 minute de plaja premiată cu Steagul Albastru, cu ape cristaline, oferind atât liniște, cât și confort. Complexul se mândrește cu zone comune extinse, o piscină răcoroasă, un loc de joacă pentru copii și grădini luxuriante, toate sub atenta supraveghere a portarului.

De remarcat este starea impecabilă a apartamentelor, cu mobilier, dulapuri montate și aer condiționat central cald și rece.

Comoditatea este, de asemenea, garantată de locație, deoarece în apropiere se află supermarketurile Consum, Supercor Exprés, Baltical, Farmacia La Cala și clinica auxiliară Cala Villajoyosa. Delicii gastronomice vă așteaptă la unități locale precum Yorkos, Rijos, Restaurant Carpe Diem, Actual Zona, Taparía Ayala și Restaurantul Casa Modesto. Alte beneficii includ accesul ușor la transportul public și apropierea de centrul comercial La Marina, Mercadona, Lidl, Carrefour, Aldi, Leroy Merlin și Decathlon. Autostrada AP-7 și spitalul Villajoyosa se află la 5 minute de mers cu mașina, iar Benidorm, Terra Mítica și Terra Natura sunt la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina. Tot ceea ce aveți nevoie este la îndemâna dumneavoastră.

Numărul etajului
7
Numărul de etaje
11
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
290 m
Medic
310 m
Cafenea
200 m
Restaurant
200 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00