3 camere, Apartament magic cu balcon mare, Finestrat, Spania

Finestrat, Spania – ID 10316
159,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 3 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Explorați acest apartament remarcabil în stil bungalou, situat în urbanizarea dezirabilă din Finestrat, la doar 10 minute de mers cu mașina de orașul vibrant Benidorm.

Acest apartament fantastic este format din 2 dormitoare, 2 băi, o bucătărie separată și o terasă generoasă. Terasa oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: o parte este acoperită și oferă spațiul perfect pentru relaxare, o parte este descoperită și este ideală pentru a face plajă, a face grătar și a se bucura de priveliștile magnifice ale mării, ale orizontului Benidorm și ale peisajului rural din jur. Această reședință este un refugiu însorit și luminos, care beneficiază de o orientare sudică excelentă.

Comoditatea este esențială, deoarece apartamentul include un loc de parcare de suprafață dedicat care aparține proprietății, precum și o cameră de depozitare la îndemână.

O mulțime de facilități pot fi găsite în imediata apropiere, inclusiv Carrefour, Lidl, Mercadona și alte supermarketuri, centrul comercial La Marina, Outlet Corte Inglés, Conforama, Sprinter și Decathlon. Autostrada AP-7 din apropiere oferă acces rapid și ușor și sunteți la numai 5 minute de Spitalul Villajoyosa, de uimitoarea plajă La Cala, de renumita plajă Torres și de alte plaje pitorești din Villajoyosa. Orașul vibrant Benidorm se află, de asemenea, la doar 10 minute cu mașina.

Dacă nu sunteți familiarizați cu zona, merită cu siguranță să o explorați. Odată ce aruncați o privire la acest apartament excepțional, veți descoperi o oportunitate care este pur și simplu prea bună pentru a o rata. Nu ezitați să programați un tur și profitați de această oportunitate de a vă face această reședință superbă a dumneavoastră. Visul tău de coastă te așteaptă!

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
570 m
Medic
990 m
Cafenea
530 m
Restaurant
830 m
Bar
500 m
Școală/gradiniță
150 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00