3 camere, Cu grădină mare, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 10289
105,900 €
Arie 60 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Vă oferim o vilă în stil Fortuna, cu o seră în partea din față a proprietății și suficient spațiu pentru a instala o piscină. Proprietatea are avantajul încălzirii centrale cu ulei și al aerului condiționat. În partea din față a proprietății, la care se ajunge prin câteva trepte, există un conservator/salon spațios și o terasă frontală acoperită, ideală pentru a vă relaxa și a vă bucura de stilul de viață mediteranean. La intrarea pe ușa din față, vă veți găsi în camera de zi, care este dotată cu aer condiționat și încălzire centrală cu ulei, care se regăsește în întreaga proprietate. Ducând de la camera de zi este sufrageria, care poate găzdui confortabil un set de luat masa. Bucătăria este dotată cu aparatură albă, o mulțime de dulapuri și suprafețe de lucru. Bucătăria, sufrageria și camera de zi sunt deschise, iar spațiul este împărțit de arcade. Barul pentru micul dejun a fost îndepărtat pentru a crea mai mult spațiu. O ușă din partea din spate a bucătăriei duce la grădina din spate. Cele două dormitoare sunt accesate printr-o arcadă din camera de zi. Ambele dormitoare pot găzdui un pat dublu sau două paturi și au dulapuri încorporate foarte utile. Dormitorul principal are o baie proprie cu toaletă, chiuvetă și oglindă. Al doilea dormitor are aer condiționat Există o baie de familie care constă într-un duș, toaletă, chiuvetă și încălzitor. În fața proprietății există o zonă cu pietriș, cu plante și arbuști și o alee privată cu un adăpost pentru mașină din lemn. Există, de asemenea, spațiu pentru o piscină. Treptele de pe partea laterală a proprietății duc la un solar mare pe acoperiș, cu vedere spectaculoasă la munții din jur. În partea laterală a proprietății există o terasă mare deschisă, pavată, care este ideală pentru a explora stilul de viață mediteranean sau pentru a lua masa în aer liber cu un foișor. Există, de asemenea, o zonă de relaxare cu copaci în cealaltă parte a vilei. Există, de asemenea, o mică anexă și un spațiu de depozitare în aer liber. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită, într-o urbanizare rezidențială din ce în ce mai populară a Camposol Golf Development, care beneficiază de două centre comerciale, ambele cu diverse facilități locale.

Camposol este situat la doar 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mediteranei și de portul magnific Puerto de Mazarron. Aeroportul internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Alicante este la aproximativ o oră de mers cu mașina.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
60 m2
Teren
350 m2
Suprafață utilizabilă
59 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
60 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00