3 dormitoare, Apartament cu piscină, Banos y Mendigo, Spania

Banos y Mendigo, Spania – ID 10667
120,000 €
Arie 101 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 25 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament la parter : 2 dormitoare, 2 băi

Răsfățați-vă cu un stil de viață modern în acest apartament impresionant la parter de 100 m2, situat într-o enclavă rezidențială închisă cu pază. Împrejurimile somptuoase includ piscine, o cadă cu hidromasaj de întinerire, aer condiționat și o bucătărie complet echipată. Printre caracteristicile notabile se numără o debara, o terasă extinsă și o grădină privată. Standardul ridicat al apartamentului este evidențiat de tâmplăria lăcuită în alb, pereții vopsiți neted, faianța elegantă și jaluzelele electrice. Situat într-o locație dezirabilă, la o scurtă distanță cu mașina de orașul Murcia.

La intrare, holul este împodobit cu un dulap încorporat spațios care duce la diferitele camere. Zona de living luminoasă și deschisă se conectează direct la o terasă mare cu o verandă confortabilă pe care vă puteți bucura de momente în aer liber. Grădina privată, împodobită cu gazon artificial, asigură o întreținere minimă pentru retragerea dvs. idilică de vară. Bucătăria modernă, complet echipată cu electrocasnice și un bar pentru micul dejun care fuzionează cu livingul/sufrageria, sporește senzația de spațiu. Există o cameră utilitară la îndemână pentru a vă deservi nevoile.

Cele două dormitoare generoase sunt dotate cu dulapuri încorporate. Există două băi complet echipate.

Cu amenajarea sa imaculată, acest apartament remarcabil este o locuință familială ideală, oferind confort, lumină și o viață fără griji pe tot parcursul anului. Zonele comune imaculate și supravegherea vigilentă adaugă farmecul apartamentului.

Situat în Mosa Trajectum, o comunitate privată cu spații verzi extinse, piscină comună și pază 24 de ore pe zi. La numai 15 minute de plajele din Mar Menor și de Marea Mediterană și la 10 minute de centrul orașului Murcia, toate acestea fiind convenabil conectate prin autostrăzi. Amplasat într-un cadru natural, este un paradis pentru iubitorii de natură, de la cei care se plimbă pe jos la bicicliști.

Proprietatea este situată la doar câteva minute de facilitățile de bază: Murcia (15 minute), Cartagena (10 minute), o școală bilingvă de top (10 minute), Spitalul Arrixaca (10 minute), plaje (20 de minute) și centre comerciale (10 minute).

Mosa Trajectum se mândrește cu un teren de golf de campionat cu 18 găuri și un superb teren de provocare par 3. Terenul de campionat șerpuiește prin stațiune și oferă atât frumusețe peisagistică, cât și provocări sub forma unor elemente de apă, cactuși, pereți de stâncă deschisă și o floră diversă.

Mosa Trajectum este situat între plajele imaculate din Costa Cálida, Mar Menor și orașul Murcia, la poalele Sierra del Puerto, în apropiere de parcurile regionale Carrasco și El Valle. Stațiunea se află la doar 15 minute de mers cu mașina de Murcia și la 35 de minute de plajele virgine din Costa Cálida, la 20 de minute de aeroport.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
101 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
8 km
Cafenea
6 km
Restaurant
650 m
Bar
6 km
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00