3 dormitoare, Apartament cu vedere, Puerto de Mazarron, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 10659
85,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Intrați în acest apartament situat în centrul orașului Puerto de Mazarrón. Această bijuterie nepretențioasă, cu lift, se află într-o locație ideală, la doar 200 de metri de promenada pitorească și la doar 600 de metri de frumoasa plajă Playa de La Isla.

Situat la etajul al doilea, acest apartament se mândrește cu o terasă comună pe acoperișul de deasupra, care oferă o priveliște uluitoare la mare și la oraș.

Camera de zi spațioasă se deschide spre un balcon de unde vă puteți bucura de priveliște și vă puteți bucura de climatul mediteranean. Bucătăria bine echipată este dotată cu toate electrocasnicele esențiale, are un spațiu amplu de dulapuri și suprafețe de lucru din granit.

Acest apartament este format din două dormitoare confortabile și luminoase, ideale pentru a vă relaxa după o zi la plajă. Ambele dormitoare sunt dotate cu dulapuri încorporate și există aer condiționat cu conducte în tot apartamentul. Dormitorul principal oferă chiar și acces la un balcon care poate fi ușor transformat într-un dulap, dacă este necesar. O baie modernă complet echipată, cu cadă și duș, completează amenajarea.

Pentru confortul dumneavoastră, apartamentul oferă un loc de parcare subteran, deși un loc de parcare nu este inclus în vânzare și poate fi achiziționat separat. Un bonus uimitor este terasa comună de pe acoperiș, unde vă puteți răsfăța cu mese în aer liber, în timp ce vă bucurați de priveliștea mării și a orașului fermecător Puerto de Mazarrón.

Nu lăsați această oportunitate să vă scape printre degete. Descoperiți farmecul unic al acestui apartament și tot ceea ce are de oferit frumosul oraș Puerto de Mazarrón. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a face o programare pentru a vedea.

Această proprietate reprezintă, de asemenea, o oportunitate de investiție promițătoare, ideală pentru a genera venituri suplimentare datorită locației sale excelente pe coastă și proximității față de facilități și plajă.

Mazarrón este renumită ca una dintre destinațiile tradiționale de plajă și soare din regiunea Murcia și se mândrește cu peste 35 km de coastă virgină, inclusiv multe plaje cu steag albastru pentru calitate și servicii. Printre acestea se numără Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares și Playa de Rihuete, care au primit prestigiosul certificat de calitate Q.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
67 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
470 m
Medic
430 m
Cafenea
200 m
Restaurant
80 m
Bar
10 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00