3 dormitoare, Apartament în locație liniștită cu piscină, Torrevieja Spania

Torrevieja, Spania – ID 11062
117,260 €
Arie 51 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 900 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim o proprietate într-o locație pitorească urbanizare cu piscină. Acest apartament este situat într-un cartier frumos, la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orașului și la doar 10 minute de mers pe jos de plaja de la mare. Amplasarea sa într-o zonă liniștită contribuie la o atmosferă ideală pentru relaxare, făcând din această locație un loc excelent pentru o vacanță.

Datorită locației sale convenabile, acest apartament reprezintă, de asemenea, o investiție de închiriere excelentă. Cu o suprafață utilă netă de 40 m2 și o suprafață totală de 51 m2, acesta oferă suficient spațiu pentru o viață confortabilă. Este în stare foarte bună și a fost construit în 2001. Apartamentul este situat la primul etaj și este orientat spre sud, ceea ce înseamnă multă lumină solară pe tot parcursul zilei.

Proprietatea are, de asemenea, o terasă de 6 m2 care oferă un loc minunat pentru a vă relaxa afară. Cheltuielile comune sunt de 30 €, iar impozitul pe proprietate aici este de 132 € pe an. Credem că această proprietate nu numai că va satisface așteptările pentru o viață confortabilă, dar va oferi și un potențial interesant de investiție pentru închiriere.

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de utilități și apoi plata taxelor de serviciu, până la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out al oaspeților, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, gestionarea proprietății și inspecții regulate, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizări. Facem tot ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
51 m2
Suprafață utilizabilă
40 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00