3 dormitoare, Apartament în stațiune cu piscină și vedere la mare, San Luis de Sabinillas, Spania

San Luis de Sabinillas, Spania – ID 10622
270,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 300 m
Condiție Liber

Intrați într-o lume de lux și liniște în acest apartament uimitor, cu vedere uluitoare la mare. Această proprietate proiectată cu meticulozitate combină perfect stilul, confortul și confortul pentru a vă oferi cea mai bună experiență de viață.

La intrare, sunteți întâmpinați de un hol proiectat cu bun gust, cu dulapuri încorporate pentru nevoile dvs. de depozitare. Bucătăria complet echipată este visul unui entuziast culinar și este completată de o spălătorie convenabilă pentru un plus de funcționalitate.

Inima casei este livingul spațios și plin de lumină, cu acces direct la terasa care vă va tăia respirația. Imaginați-vă sorbind băutura preferată, absorbit de o carte sau angajând o conversație în timp ce vă bucurați de priveliștea panoramică a mării. Această terasă nu este doar o extensie a casei dvs.; este o oază privată de liniște.

Apartamentul are 2 dormitoare și 2 băi, asigurând suficient spațiu pentru relaxare și intimitate. Una dintre băi are o baie privată, ridicând spațiul dvs. personal la un nou nivel de confort.

Parcarea este floare la ureche datorită parcării dedicate în garaj, făcând viața de zi cu zi convenabilă fără efort. Profitați de piscina comunitară pentru o baie de soare pe îndelete sau o baie răcoritoare și bucurați-vă de accesul direct la plajă pentru plimbări pe ocean.

Pasionații de sport pot juca tenis la fața locului. Grădinile luxuriante oferă un cadru pitoresc pentru plimbări liniștite, iar camerele de supraveghere și de securitate 24 de ore din 24 vă asigură liniștea.

Această proprietate excepțională nu este doar o casă, ci un stil de viață. Bucurați-vă de apropierea de supermarketuri, magazine, școli, centru de sănătate, farmacii și noduri de transport - astfel încât toate facilitățile de care aveți nevoie sunt la îndemâna dumneavoastră. Profitați de oportunitatea de a locui în această locație ideală, unde luxul se combină cu confortul pentru a crea paradisul perfect pentru viața dvs. de zi cu zi. Elevați-vă experiența de viață - programați un tur astăzi.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
80 m
Medic
50 m
Cafenea
50 m
Restaurant
0 m
Bar
10 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00