4 camere, Frumos apartament duplex la 300m de la mare, Torrevieja, Spania

Torrevieja , Spania – ID 11115
147,300 €
Arie 120 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament duplex de vânzare în La Mata, într-o locație de prestigiu, la doar 300 de metri de plaja magnifică. Această casă duplex atrage prin designul său spațios și confortabil, care combină stilul tradițional cu cel modern. Cu trei dormitoare luminoase, această casă confortabilă oferă spațiu pentru relaxare și bunăstare. Un bonus suplimentar este subsolul, care poate fi folosit ca un alt dormitor mare sau chiar ca o cameră de joacă. Cele două băi din casă au fost proiectate cu atenție și parțial renovate pentru a oferi confort și funcționalitate maximă.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei proprietăți este terasa mare, locul perfect pentru a vă bucura de zilele însorite în climatul mediteranean sau de o noapte de relaxare sub stele. Terasa mare și însorită este un cadru excelent pentru mese în aer liber, întâlniri cu prietenii sau pur și simplu pentru a vă relaxa în climatul cald al regiunii. Amplasarea strategică la doar 300 de metri de plajă adaugă o valoare inestimabilă proprietății și vă permite să vă bucurați de mare și nisip ori de câte ori aveți chef. Proximitatea față de infrastructura locală, magazine și restaurante asigură în continuare un trai convenabil și confortabil.

Această casă parțial renovată, cu o fațadă Cotegran și dotată cu o bucătărie franceză, oferă o oportunitate unică pentru cei care caută o locuință confortabilă și funcțională aproape de mare. Asigurați-vă că profitați de această oportunitate de a trăi cu farmecul litoralului în La Mata

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
120 m2
Suprafață utilizabilă
94 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
390 m
Medic
120 m
Cafenea
150 m
Restaurant
120 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
280 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00