4 camere, Vilă excelentă cu trei dormitoare și trei băi. Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 10123
154,995 €
Arie 280 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim o casă cu piscină și trei dormitoare.

Această proprietate de excepție este un refugiu cu 3 dormitoare și 3 băi, cu o orientare spre est. Dispunând de caracteristici grijulii, cum ar fi ventilatoare de tavan, încălzire centrală pe bază de ulei și un plafon de faianță, această reședință este situată pe un teren ușor de întreținut.

Amplasată pe un teren orientat spre est, cu ziduri ridicate și o poartă de acces glisantă, farmecul proprietății începe de la intrare. Grădina cu întreținere redusă include o piscină privată de 6x3m2 înconjurată de gazon artificial, completată de o zonă de relaxare încântătoare cu grătar. Scările duc de la intrarea în vilă la o terasă acoperită curbată, un spațiu cu potențial de a fi transformat într-un conservator. Un pasaj vă duce la intrarea principală.

La intrare, sunteți întâmpinați de o zonă de living plăcută și de un dulap încorporat practic chiar în fața ușii din față. Camera de zi și sufragerie spațioasă în plan deschis este împodobită cu un șemineu impresionant, încălzire centrală pe bază de ulei și un ventilator de tavan care se bucură de multă lumină naturală. O arcadă mare vă conduce în zona de luat masa și apoi în bucătăria de dimensiuni generoase, care se mândrește cu un spațiu de lucru amplu, dulapuri de depozitare ample, un sistem de filtrare a apei potabile și aparate, inclusiv accesorii. Un sistem de încălzire centrală pe bază de ulei se ocupă, de asemenea, de alimentarea cu apă caldă. Ușa din spate oferă acces convenabil la grădină și la zona piscinei.

La parter se află, de asemenea, un dormitor dublu cu ventilator de tavan, radiator, dulapuri încorporate și o baie spațioasă cu cadă completă, duș suspendat, paravan de sticlă și suport pentru prosoape încălzit. Acest nivel este împodobit cu un alt dormitor dublu complet cu ventilator de tavan, dulapuri încorporate și duș pentru oaspeți/ WC pentru familie.

La primul etaj se ajunge prin intermediul unei scări exterioare la care se accesează de la ușa din spate a bucătăriei. Aici vă așteaptă un al treilea dormitor cu ventilator de tavan, dulapuri încorporate și baie proprie cu cadă și șină pentru prosoape încălzită. Ușile franțuzești duc la un solar extins pe acoperiș, de unde priveliștea este uluitoare. Există, de asemenea, un dulap de depozitare pe această terasă.

Spațiul exterior a fost folosit cu grijă și include o alee care se întinde pe un teren de 280m2 și este îmbunătățită de ziduri de grădină ridicate pentru un plus de intimitate. Terasa adiacentă bucătăriei este ideală pentru a lua masa în aer liber, în timp ce diversele zone de relaxare oferă un spațiu amplu pentru a vă bucura de soarele spaniol. Structura subterană servește ca spațiu de depozitare valoros și este dotată cu pardoseală cu gresie și instalație electrică. Restul grădinii din spate este placată cu gresie și oferă un refugiu perfect pentru soare.

Proprietatea este situată în Camposol, la doar 15 minute de mers cu mașina de plajele mediteraneene fascinante și de portul fermecător Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la 30 de minute distanță, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră de mers cu mașina. Îmbrățișați farmecul acestei vile și profitați de oportunitatea de a o face proprie.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
280 m2
Teren
279 m2
Suprafață utilizabilă
123 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
125 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
1 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
540 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00