4 dormitoare, Casă de lux cu piscină și grădină mare de 600m2, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 10134
209,995 €
Arie 600 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profitați de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorită amplasării casei vă veți bucura de căldură și de posibilitatea nelimitată de a juca golf chiar și în lunile de iarnă.

Vă oferim o vilă detașată în stil Cibeles de vânzare în Camposol. Aceasta este situată într-un complex rezidențial de golf foarte căutat și umple un teren de 600m2. În față există o poartă pentru vehicule cu alee pavată și un adăpost pentru mașină. În partea laterală a proprietății se află piscina, care este înconjurată de o zonă pavată, ceea ce o face un loc ideal pentru a lenevi și a vă bucura de vremea plăcută. Restul grădinilor sunt frumoase și cu întreținere redusă, împodobite cu palmieri și citrice și sunt pietruite. Interiorul include: o seră mare în partea din față a proprietății, care este ideală pentru a vă bucura de soare. Un living spațios, care include un șemineu atmosferic și o sobă cu lemne, precum și aer condiționat pentru a menține camera la o temperatură confortabilă și trei ferestre care permit o mulțime de lumină naturală. În bucătăria/sufrageria mare se intră printr-o arcadă care duce din camera de zi. Bucătăria este complet echipată: cu frigider-congelator, plită și cuptor, precum și cu iluminare sub dulap și un sistem de filtrare a apei. O ușă duce la terasa în aer liber, care este ideală pentru a lua masa în aer liber. Trei dormitoare duc la camera de zi. Acestea includ o suită principală cu aer condiționat și baie completă și două dormitoare duble. Toate cele trei dormitoare au dulapuri încorporate. A doua baie de familie. Solarul de pe acoperiș este ideal pentru a admira împrejurimile și oferă vederi spectaculoase asupra peisajului rural. Nu în ultimul rând, piedestalul de la înălțimea capului reprezintă un spațiu de depozitare excelent.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Camposol este un cartier idilic de pe Costa Calida din Murcia, Spania, înconjurat de munți și de priveliști rurale uimitoare, de un teren de golf și de două centre comerciale. Cartierul se mândrește cu un număr mare de facilități, cum ar fi o gamă de supermarketuri, magazine, veterinari, opticieni, coafor, stomatologi, bănci, oficii poștale, baruri și restaurante, inclusiv o gamă de bucătării. Camposol se află, de asemenea, la doar 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Național Murcia și la 1 oră de mers cu mașina de Aeroportul Alicante, ceea ce vă permite să călătoriți cu ușurință după bunul plac.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
600 m2
Teren
600 m2
Suprafață utilizabilă
600 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
600 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00