8+1, Casă de investiții cu posibilitate de închiriere, Puerto de Mazarron, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 10666
493,000 €
Arie 506 m2
Dispoziție atipic
Mare 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm o vilă impresionantă, complet echipată, pe un teren generos de 506 m2, la doar 500 de metri de plaja Bahía. Această vilă cu două etaje dispune de șapte dormitoare, trei băi (dintre care două sunt en suite), o bucătărie bine echipată, un spațiu de depozitare dedicat pentru lucrurile esențiale pentru plajă, un garaj spațios care poate găzdui până la trei mașini, două zone de living separate, o terasă mare, o zonă de grătar și spațiu amplu pentru a vă instala propria piscină privată.

Ceea ce diferențiază această proprietate este starea sa imaculată și construcția de calitate superioară. Toate ferestrele sunt dotate cu grilaje de securitate și întreaga vilă se bucură de confortul aerului condiționat cu conducte.

La intrarea în vilă, la primul etaj, intrați într-un foaier mare care oferă acces la toate camerele din casă.

La acest etaj veți găsi un living și o sufragerie cu proporții generoase și luminoase, două dormitoare împodobite cu dulapuri montate, dintre care unul se mândrește cu o baie privată cu duș. Există, de asemenea, o bucătărie spațioasă, complet echipată, cu zonă de luat masa și acces direct la grădină. La acest etaj veți mai găsi două camere practice cu o toaletă și o scară care duce la etajul superior, care oferă, de asemenea, acces direct la garajul spațios.

Trecând la etajul superior, veți descoperi cinci dormitoare spațioase și luminoase, inclusiv două băi (una în baie), și un alt living cu acces la o terasă cu vedere la curte și cu fața spre stradă. Acest spațiu versatil poate servi cu ușurință drept dormitor suplimentar. Primul dormitor de la acest etaj este dotat cu două paturi de o persoană și un dulap încorporat. Al doilea dormitor oferă un pat de o persoană și acces la terasa spațioasă. Al treilea dormitor este echipat cu două paturi de o persoană și un dulap încorporat. Cel de-al patrulea dormitor este urmat de dormitorul principal, cu un pat dublu și baie proprie cu cadă. În plus, la acest etaj există o altă baie completă cu cadă, care beneficiază de ventilație naturală printr-o fereastră.

Spațiul exterior este vast și primitor, cu o zonă dedicată grătarului, perfectă pentru după-amiezele de vară, și cu spațiu amplu în cazul în care decideți să vă instalați propria piscină.

Garajul este impresionant de spațios și este împărțit în mod atent în mai multe zone, inclusiv un loc de parcare, un spațiu de depozitare și o zonă de utilitate. Există chiar și spațiu pentru joacă și întâlniri de familie. Toate acestea se conectează perfect la terasa expansivă, care oferă un spațiu perfect în aer liber pentru petrecerea timpului de calitate în familie și oferă o mare utilitate la întoarcerea de la plajă.

Un avantaj notabil al acestei proprietăți este locația sa imbatabilă, la doar o scurtă plimbare de plaja imaculată din Puerto de Mazarrón și de toate facilitățile locale.

După cum se poate vedea, această proprietate reprezintă o mare oportunitate de a achiziționa o proprietate întreținută meticulos pentru plăcerea personală sau ca o investiție prudentă, având în vedere apropierea sa de plajă, ceea ce o face o perspectivă atractivă pentru o oportunitate de închiriere.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
506 m2
Teren
508 m2
Suprafață utilizabilă
402 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
507 m2
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
1 km
Cafenea
110 m
Restaurant
110 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
790 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00