Apartament de inchiriat, Mazarrón, Spania

Mazarrón, Spania – ID 10301
190,000 €
Arie 224 m2
Dispoziție atipic
Etaj 1/2
Mare 2 800 m
Condiție Liber

Oferim spre vânzare o casă de apartamente formată din două și apartamente în orașul Mazarron. Există un solar pe acoperiș care poate fi folosit de ambele apartamente, iar la parter există un garaj.

Foarte central și la distanță de mers pe jos de toate facilitățile. Plaja este la doar aproximativ 10 minute distanță.

Apartamentul de la parter are un dormitor de dimensiuni ample cu dulap încorporat și o baie cu duș. Există un living, o bucătărie cu cămară și acces la terasă, unde există un rezervor de apă pentru a alimenta întreaga proprietate.

Apartamentul de la primul etaj are trei dormitoare spațioase și luminoase, două dintre ele cu dulapuri încorporate. Dormitorul principal este foarte spațios. În camera de zi există un șemineu. Sufrageria se află lângă bucătărie. Bucătăria este complet echipată, cu acces la terasa care ne leagă de zona de utilitate. Baia are o cadă de baie.

Pe acoperiș avem un alt dormitor sau birou cu ferestre mari spre terasă. Aici avem posibilitatea de a instala o ușă pentru a avea acces direct la această terasă pentru a ne bucura de soare.

Această proprietate ne oferă multe posibilități de îmbunătățire și apreciere. De asemenea, aceasta ar putea fi o investiție excelentă pentru închiriere.

Acest bloc de locuințe este central, ceea ce facilitează nevoile dvs. zilnice.

Faceți o programare astăzi.

Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de plajă și soare din regiunea Murcia, are peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este o coastă virgină. Numeroasele plaje din Golful Mazarron au primit Steagul Albastru pentru calitatea scăldatului și a serviciilor oferite.

Plajele din Mazarron sunt certificate Q pentru calitate pentru următoarele plaje: Playa de Bah, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares, Playa de Rihuete…

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
224 m2
Suprafață utilizabilă
224 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Magazin
160 m
Medic
110 m
Cafenea
100 m
Restaurant
110 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00