Apartament frumos la parter 3 minute de mers pe jos de la mare, două băi, Puerto de Mazarrón, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 10288
115,000 €
Arie 74 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 1 000 m
Condiție Liber

Vă oferim un apartament renovat la parter, orientat spre sud-vest, cu facilități de primă clasă și la distanță de mers pe jos de plajă și de facilități.

Acest apartament are gresie nouă, băile și bucătăriile au fost complet modernizate la un standard modern și ferestre cu geamuri duble cu bare de securitate.

La intrare avem un living mare în plan deschis și o zonă de bucătărie. Apartamentul are aer condiționat preinstalat, iar bucătăria este dotată cu suprafețe de lucru Silestone și cu o plită și o hotă de extracție nou-nouță. Alături de bucătărie, în hol, avem o cămară mare care poate fi folosită cu ușurință ca o cameră utilitară sau cămară. Din camera de zi avem un hol care duce la dormitoare și băi. Apartamentul a fost renovat și are pereți netezi care îi conferă un aspect modern.

Ambele dormitoare sunt de dimensiuni bune, spațioase și luminoase. Dormitorul principal are un dulap mare și o baie privată cu un duș mare. Baia spațioasă are un design modern și elegant.

Baia suplimentară este, de asemenea, spațioasă, cu un duș mare și are, de asemenea, un finisaj modern și elegant.

Proprietatea este vândută nemobilată și are preinstalare pentru aer condiționat cald și rece, ferestrele sunt cu geamuri duble, precum și bare de securitate pentru ferestre. În exterior există o parcare ușoară. Locația este ideală și se află la doar câteva minute de mers pe jos de plajă, restaurante și toate facilitățile.

Aceasta este o ocazie rară de a achiziționa o proprietate renovată uimitoare din care să vă bucurați de soare și plajă ca o casă de vacanță, casă permanentă sau chiar ca investiție. Având în vedere proximitatea față de toate facilitățile și locația, aceasta ar putea fi o proprietate excelentă pentru a fi închiriată.

Mazarron Bay este, de asemenea, un mediu ideal pentru iubitorii de turism activ axat pe sporturi nautice cu multe opțiuni, cum ar fi navigația, pescuitul sportiv sau scufundările.

Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de plajă și soare din regiunea Murcia, cu peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este o coastă virgină. Numeroasele plaje din Golful Mazarron au primit Steagul Albastru pentru calitatea scăldatului și a serviciilor oferite.

Plajele din Mazarron sunt certificate Q pentru calitate pentru următoarele plaje: Plaja Bah a, Plaja Bolnuevo, Plaja Castellar, Plaja Nares și Plaja Rihuete.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
66.33 m2
Magazin
260 m
Medic
240 m
Cafenea
130 m
Restaurant
50 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00