Apartament frumos și spațios la 150 m de la mare, Puerto de Mazarrón, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 10653
135,000 €
Arie 88 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 150 m
Condiție Liber

Oferim în atenția dumneavoastră un apartament situat central în Puerto de Mazarron și la doar 150 m de plajă. Situat la etajul al doilea, cu lift, parcare subterană cu o cameră de depozitare mare inclusă. Trei dormitoare, o baie, bucătărie complet echipată cu aparate electrice, debara, terasă, aer condiționat. Este ideal ca proprietate de vacanță sau chiar ca investiție de închiriere în lunile de vară.

Camera de zi este foarte spațioasă și luminoasă, oferă aer condiționat și acces direct la o terasă mare acoperită, unde vă puteți bucura de după-amiezile de vară și puteți lua masa în aer liber.

Bucătăria este separată de zona de luat masa și este dotată cu numeroase dulapuri și suprafețe de lucru din granit. Toate produsele albe sunt incluse și are acces la camera de utilitate care găzduiește boilerul pe gaz, mașina de spălat și uscătorul de rufe.

Există trei dormitoare spațioase, dintre care două au dulapuri montate. Dormitorul principal are aer condiționat. Baia are o cadă și încălzire.

Nu uitați că acest apartament are un loc de parcare subteran dedicat. Există, de asemenea, o zonă de depozitare care este potrivită pentru toate echipamentele de plajă.

Aceasta este oportunitatea dvs. de a achiziționa o proprietate pentru a vă bucura de soare și plajă în weekend-uri lungi, vacanțe sau ca o investiție, deoarece sunteți atât de aproape de plajă și piața de închiriere este umflată.

Mazarron Bay este, de asemenea, un mediu ideal pentru iubitorii de sporturi nautice active, cu multe opțiuni, cum ar fi navigația, pescuitul sportiv sau scufundările.

Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de plajă și soare din regiunea Murcia, cu peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este o coastă virgină. Numeroasele plaje din Golful Mazarron au primit Steagul Albastru pentru calitatea scăldatului și a serviciilor oferite.

Plajele din Mazarron sunt certificate Q pentru calitate pentru următoarele plaje: Playa de Bah, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares, Playa de Rihuete.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
88 m2
Suprafață utilizabilă
86 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
270 m
Medic
300 m
Cafenea
70 m
Restaurant
50 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
60 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00