Apartament mobilat cu vedere uimitoare la lac, Condado de Alhama, Spania

Condado de Alhama, Spania – ID 10305
99,995 €
Arie 66 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 28 000 m
Condiție Liber

Acest apartament vă oferă posibilitatea de a vă bucura de liniște și relaxare, deoarece este situat într-un complex închis și securizat, cu vedere la lac. Acest apartament modern, frumos, proaspăt vopsit, oferă 2 dormitoare, baie cu toaletă, plase de țânțari și este complet mobilat. Toate camerele au aer condiționat Mitsubishi cu wifi, loc de parcare privat rezervat, piscină comună, facilități sportive, zonă de joacă pentru copii și un teren de golf exclusivist Jack Nicklaus.

Camera de zi luminoasă și spațioasă este dotată cu aer condiționat și are acces la o terasă mare cu vedere deschisă uimitoare la lac. Bucătăria complet echipată, cu blaturi de granit, este deschisă spre barul pentru micul dejun care separă livingul. Bucătăria are toate aparatele.

Dormitorul principal și cel de-al doilea dormitor au ambele dulapuri încorporate cu sertare încorporate în interior și spațiu pentru mobilier suplimentar. Baia de familie este dotată cu un duș încorporat. Dormitorul principal are acces la terasa cu vedere la lac.

Terasa mare este ideală pentru a lua masa în aer liber și pentru a sta și a vă relaxa în serile de vară cu vedere la lac. Pe această terasă se află zona de utilitate, unde proprietarul are o mașină de spălat și un boiler Ariston modernizat.

Piscina comună este uimitoare, perfectă pentru a vă răcori în verile fierbinți și pentru a sta și a vă relaxa. Dacă vă place să faceți sport, puteți folosi terenurile de tenis. Există multe activități sportive, inclusiv trei terenuri de golf Jack Nicklaus Signature. Există mai multe restaurante, baruri și magazine. Aceasta este o comunitate închisă, cu garduri de protecție.

Aceasta este o investiție excelentă, deoarece acest complex Polaris World se află în interiorul țării, dar la numai 20 de minute de frumoasele plaje și golfulețe din Mazarron Bay.

Complexul oferă o varietate de restaurante diferite, cum ar fi restaurante bulgărești, spaniole și americane, toate cu terase, astfel încât să vă puteți bucura de masă în aer liber. Există, de asemenea, un serviciu de închiriere de biciclete și un salon de coafură, care pot fi găsite în centrul comercial Al Kasar, împreună cu o brutărie locală cu toate delicatesele de cafea și un supermarket deschis 7 zile pe săptămână. Există, de asemenea, facilități sportive, cum ar fi un teren de golf exclusivist Jack Nicklaus, terenuri de fotbal, terenuri de tenis, de fitness, de padel și de baschet.

Condado de Alhama este un complex popular de golf și de vacanță de pe Costa Calida, iar Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
66 m2
Suprafață utilizabilă
64 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
210 m
Medic
5 km
Cafenea
250 m
Restaurant
200 m
Bar
250 m
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00