Casă confortabilă cu două dormitoare detașată, Torrevieja, Spania

Torrevieja, Spania – ID 10761
147,000 €
Arie 53 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 2 000 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Descoperiți farmecul din Torrevieja cu această uimitoare casă semidecomandată în urbanizarea exclusivistă Torrealmendros, situată în zona căutată Torretas.

Descoperiți un refugiu spațios cu 2 dormitoare duble spațioase, fiecare echipat cu aer condiționat, o bucătărie americană elegantă și complet echipată și un living primitor. Farmecul continuă cu solarul însorit, oferind un refugiu perfect pentru relaxare.

Relaxați-vă în propriul sanctuar privat, completat cu un lot considerabil pentru o parcare convenabilă și un spațiu minunat pentru a vă bucura de bucătăria spaniolă și pentru a vă bucura de soarele din Torrevieja.

Acest refugiu din zona Torretas este situat într-o comunitate sigură, închisă, care se mândrește cu o securitate de 24 de ore. Cufundați-vă în stilul de viață de agrement cu acces la o piscină comună cu restaurant și bar, locuri de joacă și terenuri pentru fotbal, baschet și tenis. Bucurați-vă de climatul de invidiat din Torrevieja în timp ce faceți din această proprietate casa voastră de vis.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
53 m2
Teren
100 m2
Suprafață utilizabilă
43 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
53 m2
Parcare
Da
Magazin
290 m
Medic
830 m
Cafenea
350 m
Restaurant
280 m
Bar
300 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00