Casă de colț cu piscină și parcare, locație de top, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 10144
197,000 €
Arie 470 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Nu ratați această vilă de colț, situată în cartierul idilic Camposol!

Vila se află pe un teren de colț de 470 m2, cu o grădină nepretențioasă și parcare off-road. Există o mulțime de spațiu în aer liber, inclusiv o piscină de 10X5m2 cu o terasă mare, un foișor și un grătar, astfel încât să vă puteți bucura de soarele spaniol cât de mult doriți. Există multe zone de luat masa în aer liber, care sunt un loc minunat pentru micul dejun cu vedere la piscină.

Parterul este format dintr-o verandă mare acoperită și umbrită, care este complet vitrată pentru a crea o seră luminoasă și însorită. Ușa din față se deschide în holul de intrare cu dulap construit în dulap / dulap, perfect pentru agățarea hainelor, păstrarea unui aspirator etc.

Holul de intrare duce la un salon mare cu aer condiționat, ventilator de tavan și șemineu cu lemne Arcul care duce la sufrageria mare a fost îndepărtat pentru a crea un spațiu deschis. O altă arcadă duce la bucătăria complet echipată, inclusiv toate aparatele. Există o mulțime de dulapuri de depozitare și o mulțime de spațiu de lucru. Ușa din spate din bucătărie oferă acces la grădină, apa caldă este obținută de la panourile solare.

Există, de asemenea, un dormitor dublu la parter, cu dulapuri montate, aer condiționat și o baie mare cu cadă, la care se accesează dintr-o arcadă care duce din camera de zi. Un al doilea dormitor cu paturi duble sau twin, de asemenea, cu dulapuri încorporate, dulapuri suplimentare independente și aer condiționat. Camera de duș de familie/toaleta pentru oaspeți a fost modernizată.

Primul etaj este accesat printr-o scară interioară care duce din living printr-o ușă de sticlă. Aceasta duce la un dormitor mare, dublu sau cu două paturi, la primul etaj, cu dulapuri montate, aer condiționat și o a doua baie privată foarte mare, cu cadă. De aici, o ușă duce la terasă. Solarul spațios de pe acoperiș este accesat prin ușile franceze care duc din dormitor și oferă vederi minunate la munții din jur. Există bănci de piatră pentru a vă putea bucura de priveliștile frumoase.

Acesta este un teren de colț căutat de aproximativ 470m2. Are ziduri de grădină ridicate pentru o intimitate suplimentară și o alee cu porți mari din fier forjat. Există o grădină amenajată și o terasă mare în jurul piscinei, cu mult spațiu pentru mobilierul dvs. de terasă. Restul proprietății are pietriș ornamental cu copaci și un șopron mare de grădină pentru depozitare. Există, de asemenea, o mică pivniță care poate fi folosită pentru spațiu de depozitare suplimentar. Terenul are o priveliște frumoasă și o piscină de 10x5m2 pe partea laterală. Lângă piscină există o zonă fantastică de relaxare de vară în aer liber.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită, pe terenul de golf Residential Camposol mereu popular.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
470 m2
Teren
468 m2
Suprafață utilizabilă
467 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
466 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
330 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00