Casă frumoasă cu garaj, Fuente Alamo, Spania

Fuente Alamo, Spania – ID 10635
130,000 €
Arie 189 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Oferim o frumoasă casă de țară semi-detașată, care a fost frumos decorată de proprietarul actual, se află pe un teren de 200 m2 pe un singur nivel, cu o verandă, o grădină în față și un garaj mare. Proprietatea are trei dormitoare, două băi. Există o bucătărie/sufragerie amenajată care duce la curte, unde există trepte care duc la o terasă privată pe acoperiș.

Proprietatea are o grădină frontală amenajată, cu vederi uimitoare la țară și la munte. Dispune de un living spațios cu șemineu și ventilator de tavan. Aerul condiționat poate fi instalat cu ușurință, dacă este necesar. Casa vă va menține confortul pe tot parcursul anului. Din camera de zi există acces la toate celelalte camere.

Toate cele trei dormitoare au un dulap, iar dormitorul principal este luminos și de dimensiuni bune, cu dulap încorporat și ventilator de tavan. Există, de asemenea, două băi.

Bucătăria complet amenajată este dotată cu toate aparatele, inclusiv frigider-congelator, cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase și boiler nou pe gaz. Există o mulțime de spațiu de depozitare și există acces la curte și o altă intrare în garaj.

Din curte/patio avem trepte care duc la o terasă privată mare pe acoperiș și există, de asemenea, o conversie a mansardei care are o mulțime de potențial pentru a fi transformată într-o anexă cu un dormitor.

Punctul culminant al acestei case este farmecul său. Are multe posibilități de a crea o casă de țară uimitoare, înconjurată de munți, câmpuri și animale sălbatice locale, situată în Las Palas, Fuente Alamo.

Aceasta este oportunitatea dvs. de a trăi într-o zonă rurală spaniolă tipică numită Las Palas, unde veți găsi o selecție bună de facilități locale, o piscină publică mare, care se află la doar 5 minute de mers pe jos. Orașul mai mare de Fuente Alamo este la aproximativ 15 km distanță.

De la această vilă se află la 15 minute de Aeroportul Internațional Murcia (Corvera), iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră distanță.

Plajele frumoase ale Mării Mediterane și frumosul port din Puerto de Mazarron se află la aproximativ 24 de minute de mers cu mașina, iar în cealaltă direcție vă așteaptă plajele din Mar Menor, la aproximativ 20 de minute.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
189 m2
Teren
188 m2
Suprafață utilizabilă
186 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
185 m2
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
290 m
Cafenea
190 m
Restaurant
130 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
270 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00