Casă frumoasă cu vedere la terenul de golf, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 10143
230,000 €
Arie 608 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Vă oferim vila cu 4 camere.

Frumoasă vilă în stil Carmen pe un teren de 608 m2 cu o terasă fantastică orientată spre sud, grădini mature, vedere la terenul de golf și o piscină mare de 10x4 m2.

Ușa din față este accesată printr-o seră orientată spre sud, cu aer condiționat și ventilator de tavan. Această cameră de soare are o zonă de living cu șemineu, zonă de luat masa și birou. Chiar lângă seră, lângă bucătărie, se află o terasă deschisă cu un marchizon care oferă umbră suplimentară pentru mese în aer liber. La intrarea în vilă există un mic hol care duce la livingul spațios cu aer condiționat, radiatoare electrice montate pe perete și șemineu. Holul duce, de asemenea, la o bucătărie modernă complet echipată. O ușă de la capătul bucătăriei duce la terasă. De aici, scările duc la piscină. Scările vă duc la solarul de pe acoperiș, cu vedere spectaculoasă la terenul de golf și la munții și zona rurală din jur. Există, de asemenea, un dulap mare de depozitare.

Există trei dormitoare duble de dimensiuni bune, cu podea cu mochetă. Dormitorul principal are două dulapuri montate cu oglinzi de sticlă, aer condiționat și o baie privată modernizată cu suport pentru prosoape încălzit. Acest dormitor are acces la o altă terasă cu vedere la piscină, al doilea dormitor are, de asemenea, dulapuri încorporate cu oglinzi de sticlă, aer condiționat și un ventilator de tavan. Al treilea dormitor are dulapuri încorporate cu oglinzi de sticlă, aer condiționat și un ventilator de tavan. Există o mulțime de spațiu pentru mobilier suplimentar, dacă este necesar. Baia pentru oaspeți are un duș cu uși de sticlă curbate și o bară de prosoape încălzită.

Terenul are 608m2 cu grădini mature cu pietriș și o alee pavată în partea laterală a proprietății, cu un zid decorativ care separă această zonă de grădină. În spate există o piscină de 10x4m2 cu acoperire și o terasă pavată pentru plajă. Intimitatea este asigurată de zidurile ridicate ale grădinii. Grădina are diverse zone de relaxare și caracteristici, inclusiv o pergolă mare și frumoasă din lemn cu vedere la piscină.

Există o magazie mare de grădină lângă piscină cu o toaletă în aer liber. Există, de asemenea, un duș în aer liber, iluminat în aer liber și o mulțime de spații de depozitare, inclusiv o magazie de scule și o magazie pentru roți.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită în complexul de golf Residential Camposol, întotdeauna popular, care beneficiază de două centre comerciale cu o mulțime de facilități locale, plus un centru medical, o farmacie și un centru comunitar și, bineînțeles, terenul de golf cu 18 găuri și clubhouse.

Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mării Mediterane și de portul magnific din Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră de mers cu mașina.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
608 m2
Teren
606 m2
Suprafață utilizabilă
607 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
600 m2
Parcare
Da
Magazin
640 m
Medic
830 m
Cafenea
640 m
Restaurant
500 m
Bar
670 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00