Casă izolată în locație frumoasă, Mazarrón, Spania

Mazarrón, Spania – ID 10304
110,000 €
Arie 110 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 6 000 m
Condiție Liber

Oferim spre vânzare o casă cu 3 dormitoare, 2 băi și o terasă în spate în Mazarron. Situată în zona La Ca adica, liniștită, centrală și la distanță de mers pe jos de toate facilitățile.

Proprietatea este împărțită în două etaje. La parter se află un living spațios și luminos și o sufragerie cu bucătărie separată complet echipată. Există, de asemenea, o baie cu duș la parter. Din bucătărie există acces direct la terasa din spate. Proprietarul a amenajat-o în prezent ca un loc de relaxare pentru mese în aer liber.

La primul etaj se accesează printr-o scară interioară, unde avem trei dormitoare spațioase și luminoase (dintre care două au dulapuri încorporate). Dormitorul principal are o terasă mare cu vedere deschisă. Baia de la acest etaj are o cadă de baie.

Aceasta este o mare oportunitate de a cumpăra o casă de oraș în Mazarron și aproape de facilități, plaje și terenuri de golf locale.

Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de soare și plajă din regiunea Murcia, are peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este o coastă virgină. Numeroasele plaje din Golful Mazarron au primit Steagul Albastru pentru calitatea scăldatului și a serviciilor oferite.

Plajele din Mazarron sunt certificate Q pentru calitate pentru următoarele plaje: Playa de Bah, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares și Playa de Rihuete.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
110 m2
Teren
60 m2
Suprafață utilizabilă
110 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
60 m2
Magazin
230 m
Medic
600 m
Cafenea
450 m
Restaurant
450 m
Bar
90 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00