Casă spațioasă cu 4 dormitoare cu piscină și cameră de oaspeți, Camposol

Camposol, Spania – ID 10137
165,000 €
Arie 400 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Oferim o vilă frumoasă în stil Rosa, cu o mulțime de extra și îmbunătățiri, în stare excelentă.

Ușa din față este accesată printr-o terasă acoperită foarte frumoasă, creând o zonă excelentă pentru al fresco. La intrarea în vilă există o zonă de luat masa în dreapta și un salon impresionant în stânga. Salonul beneficiază de un șemineu cu un horn atractiv cu efect de cărămidă. Deoarece aceasta este o cameră cu aspect dublu, există multă lumină naturală. Bucătăria este bine amenajată și oferă o mulțime de spațiu de depozitare și suprafețe de lucru. Toate aparatele (plită și cuptor electric, frigider/congelator mare) sunt incluse.

Avem, de asemenea, un duș/WC pentru oaspeți, care servește și ca o cameră utilitară la îndemână. Vizavi de sala de duș este un dormitor dublu cu dulap încorporat și ventilator de tavan. Suita principală are un pat dublu, un balcon Juliet frumos cu vedere la munte, dulapuri încorporate, ventilator de tavan și baie proprie cu duș.

Dimensiunea terenului este de 400 m2 și are pereți ridicați și o intrare care este pregătită pentru a fi placată cu gresie și faianță după propriul gust. Există, de asemenea, posibilitatea de a avea o cale de acces auto. Terenul este terasat și duce la grădina din spate, unde există o piscină privată de 7x4 cu o terasă frumoasă. Zona exterioară este frumos pavată și are o arcadă fermecătoare sub clădire care duce la apartamentul de oaspeți.

Există o terasă acoperită cu vedere la piscină, o bucătărie în aer liber cu frigider sub tejghea și instalații sanitare pentru o mașină de spălat și un dormitor cu o baie modernă cu duș, precum și o zonă separată suplimentară pentru depozitare. Proprietatea are o mulțime de posibilități de a se așeza și de a lua masa, deoarece spațiul exterior este cu adevărat remarcabil. Din partea laterală a casei, scările duc la o terasă mare la soare pe acoperiș, cu pergolă și vedere uimitoare la câmp deschis.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită, pe terenul de golf rezidențial Camposol, mereu popular. Camposol beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o varietate de facilități locale. Recent au fost adăugate o zonă de joacă pentru copii și un teren de fotbal separat. Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene. Aeroportul Corvera, care urmează să se deschidă în ianuarie 2019, se află la mai puțin de 30 de minute; 45 de minute până la Aeroportul San Javier (Murcia) și 1 oră până la Alicante.

Dragi clienți, trăim într-o perioadă ciudată, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
400 m2
Teren
399 m2
Suprafață utilizabilă
398 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
397 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
1 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00