Casă spațioasă cu apartament pentru oaspeți, Lorca, Spania

Lorca, Spania – ID 10313
399,900 €
Arie 6500 m2
Dispoziție atipic
Mare 50 000 m
Condiție Liber

Casă de țară rustică, dar modernă. Proprietatea este complet mobilată și se află pe un teren de 6.500 m2, cu fântână și rezervor propriu. Există 5 dormitoare, 3 băi (două cu baie proprie), încălzire centrală cu ulei, bucătărie mare complet echipată, grătar, garaj / depozitare și un carport mare. Proprietatea are un apartament pentru oaspeți de 85 m2, o grădină amenajată și se află la numai 18 minute de Lorca, unde se află toate facilitățile.

Intrarea duce direct într-un hol care duce la fiecare dintre diferitele camere. Toate mobilierul și produsele albe sunt incluse.

Camera de zi, sufrageria și bucătăria au un plan deschis, ceea ce face ca acest spațiu mare să fie luminos și aerisit. Bucătăria complet echipată are blaturi de granit și o mulțime de dulapuri de depozitare. Din bucătărie avem acces la o cămară sau cămară mare, la un salon suplimentar și la o cameră utilitară.

Din acest al doilea salon există acces la grădină.

Cele cinci dormitoare sunt foarte spațioase, trei dintre ele cu dulapuri montate și două dintre ele cu baie proprie.

Există un apartament pentru oaspeți de 85 m2 care este mobilat și este folosit în prezent ca o cameră de familie. Aceasta este excelentă pentru întâlnirile de familie de Crăciun și pentru orice altă ocazie. Această anexă este complet mobilată cu o bucătărie complet echipată, șemineu.

Exteriorul acestei proprietăți este foarte frumos, cu o grădină amenajată. Există o mulțime de spațiu pentru a vă instala propria piscină privată. Avem un grătar cu un cuptor maur, două garaje care servesc în prezent ca atelier și depozitare. Mai există o altă clădire în care se află o toaletă și un alt depozit pentru unelte de grădină. Există măslini, palmieri și pini.

Situată în satul Torrealvilla, la 18 minute de centrul orașului Lorca și la 45 de minute de coasta Golfului Mazarron.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
atipic
Arie
6500 m2
Teren
6499 m2
Suprafață utilizabilă
6405 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
6400 m2
Parcare
Da
Magazin
9 km
Medic
7 km
Cafenea
7 km
Restaurant
6 km
Bar
6 km
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00