Casă spațioasă cu parcare pentru mașini și bărci, Fuente Alamo, Spania

Fuente Alamo, Spania – ID 10312
172,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 20 000 m
Condiție Liber

Vă oferim o vilă detașată de 200 m2, situată pe un teren de 500 m2 în El Estrecho în Fuente Alamo. Casa, complet mobilată, are 4 dormitoare, 1 baie și 1 toaletă. Proprietatea are, de asemenea, încălzire centrală cu ulei, o bucătărie mare complet echipată, o piscină și un grătar, un carport cu posibilitatea de a fi îngrădit într-un garaj și o terasă mare. Situată la doar 10 minute de mers cu mașina de Fuente Alamo, unde se află toate facilitățile.

Această casă are o terasă mare cu acces la proprietate și o ușă de intrare care duce în hol.

Există o intrare separată în casă, care a fost folosită anterior pentru a accesa serviciile de salon de înfrumusețare pe care proprietarul le-a condus de acasă. Aici avem o parte din dormitoare, camera de zi și toaleta.

Camera de zi este foarte spațioasă și luminoasă, cu aer condiționat de răcire, încălzire, iar cele 4 dormitoare foarte spațioase și luminoase au dulapuri încorporate. Dormitorul principal are aer condiționat. Baia are un duș. Bucătăria/sufrageria foarte spațioasă poate găzdui până la 12 sau mai multe persoane. Blaturile de lucru sunt din granit și există o mulțime de spații de depozitare și dulapuri. Bucătăria are acces la zona de piscină, iar scările coboară spre camera de depozitare. Carportul este, de asemenea, în apropiere, ceea ce este la îndemână pentru a vă descărca cumpărăturile și a le duce direct la bucătărie.

Terenul este foarte puțin întreținut, cu pavaj și o terasă în jurul piscinei, unde puteți să vă bucurați de soarele spaniol.

El Estrecho din Fuente Alamo se află la doar 10 minute de centrul orașului Fuente Alamo și la 35 de minute de coasta Golfului Mazarron. De asemenea, pentru iubitorii de golf, terenul de golf Hacienda del Alamo se află la doar 5 minute distanță. Cele mai importante orașe din regiunea Murcia și Cartagena se află pe o rază de 15-30 de minute. Foarte bine conectat la aeroportul din Murcia, la doar 10 minute distanță și la Alicante la 60 de minute.

Populația din El Estrecho nu are monumente semnificative de valoare artistică sau istorică. Cu toate acestea, unele dintre clădirile și monumentele sale, asociate în principal cu moștenirea religioasă catolică, sunt simbolice și iubite de către vecinătate.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
500 m2
Teren
500 m2
Suprafață utilizabilă
200 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
200 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
3 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
360 m
Școală/gradiniță
470 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00