Casă tipică de țară cu grădină mare, Las Palas, Spania

Las Palas, Spania – ID 10317
129,995 €
Arie 400 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Mare 16 000 m
Condiție Liber

Vă oferim o casă de țară frumoasă, care a fost decorată de actualul proprietar. Proprietatea are un teren de 400 m2 cu spațiu suficient pentru a instala o piscină privată, o terasă în față și o curte cu acces la un solar pe acoperiș. Proprietatea are două dormitoare, o baie și posibilitatea de a transforma "camera de grădină" într-un al treilea dormitor. Există o bucătărie/sufragerie open space amenajată, care duce la curte și la "camera de grădină". Proprietatea are multe extra, cum ar fi pardoseală modernizată în întreaga proprietate, bucătărie și baie modernizate, grătare, plase de țânțari și ferestre cu geamuri duble, tâmplărie modernizată, acoperiș nou și multe altele.....

Proprietatea are vederi uimitoare la țară și la munți. Are un living spațios, cu aer condiționat și o sobă cu lemne cu un perete lambrisat în spatele ei. Toate anotimpurile sunt acoperite pentru a vă asigura confortul pe tot parcursul anului. Camera de zi are acces la toate celelalte camere. Ambele dormitoare au dulapuri independente și ventilatoare de tavan. Dormitorul principal are aer condiționat cald și rece. Baia modernă are un duș mare cu șină de prosoape încălzită. Bucătăria complet echipată are blaturi de lucru cu suprafață din lemn modernizate, toate aparatele, inclusiv plita pe gaz și boilerul pe gaz. Există un spațiu amplu de depozitare și este deschisă spre zona de luat masa cu uși de terasă spre curte. Există o zonă de depozitare și utilități cu apă de rezervă în curte. Aceasta este o zonă izolată frumoasă, cu ghivece și plante și o poartă spre stradă, unde există o mulțime de spațiu pentru un grătar. Din curte/patio avem trepte care duc la o terasă privată mare pe acoperiș, apoi trepte către o terasă ridicată cu vedere la peisaj și o altă terasă cu un foișor cu ecran zburător, cu scaune și iluminat de perete integrat. Punctul culminant al acestei case este farmecul său.

Are multe posibilități de a crea o casă de țară uimitoare, înconjurată de munți, câmpuri și animale sălbatice locale, situată în Las Palas, Fuente Alamo. Aceasta este oportunitatea dvs. de a locui într-o zonă rurală spaniolă tipică numită Las Palas, unde veți găsi o selecție bună de facilități locale, o piscină publică foarte mare, care se află la doar cinci minute de mers pe jos. Orașul mai mare de Fuente Alamo este la aproximativ 15 km distanță. De la această vilă se află la 15 minute de mers cu mașina până la Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) și la aproximativ 1 oră până la Aeroportul Alicante. Plajele frumoase ale Mării Mediterane și frumosul port din Puerto de Mazarron se află la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina, iar în cealaltă direcție vă așteaptă plajele din Mar Menor, la aproximativ 20 de minute.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
400 m2
Teren
399 m2
Suprafață utilizabilă
121 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
131 m2
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
4 km
Restaurant
4 km
Bar
4 km
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00