Casă uimitoare renovată, preț de top, La Pinilla, Spania

La Pinilla, Spania – ID 10303
92,000 €
Arie 101 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 19 000 m
Condiție Liber

Vă oferim o casă în stil rustic, complet renovată, inclusiv instalații sanitare și electrice. Proprietatea oferă 3 dormitoare, 1 baie, living și bucătărie complet utilată. Casa este situată în La Pinilla.

Această proprietate renovată are două etaje. Livingul și bucătăria sunt în plan deschis. Bucătăria include o cămară mare, care este excelentă pentru depozitare. Avem, de asemenea, o baie mare cu duș și ecran. Pe același etaj avem un dormitor. O scară interioară duce la etajul următor.

La etajul superior se află două dormitoare foarte spațioase și luminoase. Ambele camere comunică între ele, oferindu-vă posibilitatea de a face din această zonă un birou sau un dressing foarte spațios.

Locația acestei proprietăți este în centrul orașului La Pinilla, astfel încât are toate facilitățile și școala în apropiere.

La Pinilla este aproape de linia de coastă a golfului Mazarron, iar orașul mai mare Fuente Alamo se află la doar zece minute de mers cu mașina.

Acesta este un sat rural tipic spaniol, dar frumoasele stațiuni de coastă din Puerto de Mazarron, Isla Plana etc... sunt la puțin peste o jumătate de oră distanță, la fel ca și orașul Cartagena. Aeroportul internațional din Murcia este chiar după colț, deci este locul perfect pentru a vă stabili.

Pe scurt, această proprietate este o oportunitate excelentă ca investiție, deoarece este aproape de coastă și de terenurile de golf. Dacă doriți să trăiți printre "localnici" într-un cadru tradițional spaniol, atunci aceasta este proprietatea perfectă.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
101 m2
Teren
50 m2
Suprafață utilizabilă
101 m2
Suprafață construită
50 m2
Magazin
160 m
Medic
3 km
Cafenea
5 km
Restaurant
5 km
Bar
200 m
Școală/gradiniță
370 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00