Magnific apartament cu 3 dormitoare cu terasă pe acoperiș cu vedere la mare, Casares, Spania

Casares, Spania – ID 10619
178,600 €
Arie 147 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 10 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Descoperiți farmecul acestui apartament uimitor, cu vedere la mare uluitoare! Din momentul în care intrați în micul hol, luxul acestui apartament este evident. Holul, cu baia sa elegantă, curge fără probleme în bucătăria deschisă, care se îmbină cu zona de living și oferă nu numai mult spațiu, ci și o abundență de lumină naturală.

Intrați în dormitoarele cu spațiu generos, cu dulapuri încorporate, iar unul dintre ele are chiar și o baie proprie pentru confort și intimitate maximă. Din camera de zi, ieșiți pe terasa primitoare, unde vă puteți bucura de o băutură, vă puteți relaxa în timp ce priviți spre mare sau vă puteți cufunda într-o carte bună.

Urcați pe scara în spirală până la solarul extins, care vă permite să vă bucurați de soare în orice moment al zilei, în timp ce vă bucurați de o vedere panoramică de neegalat la mare. Urbanizarea este situată într-o locație liniștită și oferă confortul suplimentar al unei parcări de garaj, făcând viața de zi cu zi o briză.

Situat strategic în apropierea terenului de golf, la doar 5 minute de mers cu mașina de supermarket și la doar 7 minute de plajă, acest loc este întruchiparea vieții ideale. Nu ratați această ocazie unică de a face din acest penthouse casa visurilor dumneavoastră!

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
147 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
580 m
Medic
650 m
Cafenea
520 m
Restaurant
410 m
Bar
570 m
Școală/gradiniță
240 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00